
Batman’da 15 Temmuz şehitleri için mevlit okutuldu
Batman Valiliği tarafından 15 Temmuz etkinlikleri kapsamında Kudret Camiinde, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olanlar için Kur’an ve mevlit okutuldu.
Batman Valisi Hulusi Şahin, 15 Temmuz darbe girişimi seneyi devriyesi dolayısıyla düzenlenen programa katılmak için Kudret Camiine gelerek, 15 Temmuz şehitleri için düzenlenen Hatm-i Şerif duası ve Mevlid-i Şerif programına katıldı. Vali Hulusi Şahin’in yanı sıra, kurum müdürleri, STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş da programa katıldı.
Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program; Türkçe, Kürtçe ve Arapça olmak üzere 3 dilde okutulan mevlidin ardından vatandaşlara yapılan ikramlarla son buldu.
Programın ardından basına açıklamalarda bulunan Vali Hulusi Şahin, 15 Temmuzu unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını söyledi.
15 Temmuzu çeşitli etkinliklerle kutlayacaklarını aktaran Şahin, “Bugün 15 Temmuz. Bu günü idrak ediyoruz, çeşitli etkinliklerimiz var. Sabah saat 09.00’da başladı etkinliklerimiz. Gazilerimizi, şehitlerimizin mezarlarını ziyaret ettik. Burada yine şehitlerimizin ruhuna hatimler, mevlit okundu. Etkinliklerimiz devam ediyor. Akşama kadar etkinlikleri dolu dolu geçireceğiz. Akşam da saat 20.00’da Valilik önünde bir etkinlik düzenleyeceğiz. Tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Milletimiz şecaatiyle, hamiyetiyle ve basiretiyle büyük bir belayı def etmiştir. Bunu biz her yıl yeniden hatırlayıp bir daha başımıza böyle bir felaketin gelmemesi için gençlerimizi zinde tutmak için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. 15 Temmuzu unutmayacağız, unutturmayacağız.” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01NASIROĞLU “TERÖRSÜZ TÜRKİYE’NİN YANSIMALARINI YAŞIYORUZ”
- 02BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN MADDE BAĞIMLILIĞINA KARŞI STK ZİYARETLERİ
- 03UYUŞTURUCU SEVKİYATINA BÜYÜK DARBE
- 04BAYINDIR’DA KANALİZASYON SORUNU ÇÖZÜLDÜ
- 05BAŞKAN YILMAZ’DAN AMATÖR KULÜPLERE DESTEK ÇAĞRISI
- 06RUNKARA’DA PETROLSPOR RÜZGARI ESTİ
- 07ALTYAPI ÇALIŞMALARININ TAMAMLANDIĞI ALANLARDA YOĞUN MESAİ
- 08PETROLSPOR, LİGDE 7'DE 7 YAPTI
- 09SASON BALI 340 BİN LİRAYA SATILDI
- 10BATMAN’DA WİNN ALL GRUP GAYRİMENKUL HİZMETE GİRDİ
- 11VALİLİK KAVŞAĞINDA YENİ TRAFİK DÜZENİ
- 12“Yaşam İçin Pedal Çevir” etkinliği yoğun katılımla gerçekleşti
- 13Zabıta’dan SKT operasyonu!
- 14BATMAN’DA İLK KEZ NASA SPACE APPS CHALLENGE HACKATHONU DÜZENLENDİ
- 15İL BAŞKANI HÜSEYİN ŞANSİ “BATMAN’DAN GAZZE’NİN ÇOCUKLARINA SES OLUYORUZ”
Henüz Yorum yok