
Genç iş adamlarından örnek davranış
Geçtiğimiz gün Hacı Talat Camii, Hayber Camii ve Hüseyniye Kız Kur 'an Kursundaki öğrencileri ziyaret edip ikramda bulunan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Genç MÜSİAD Batman Şubesi yönetim kurulu üyeleri, her hafta düzenli olarak öğrencilere ziyarette bulunmaya devam ediyor.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Genç MÜSİAD Batman Şube Başkanı Abdulkadir Şeker, öğrencileri bir sonraki dönem için tekrar teşvik etmek ve yeni öğrencilerin Kur’an kurslarına katılımının sağlanması için “Bu Yaz Camideyim” projesiyle öğrencilerin tatlı bir rekabet içerisine gireceklerini söyledi.
Camilerde Kur’an dersi gören öğrenciler arasında dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verileceğini aktaran Şeker, “Bu Yaz Camideyim projesi ile genç kardeşlerimizi camilerimizde Kur’an dersi almaya teşvik etmeye çalışıyoruz. Geçen sene bir camide 150 öğrenci kardeşimizle gerçekleştirdiğimiz projemizi bu sene 3 camide 500’e yakın öğrenci kardeşimizle yapıyoruz. Tatlı bir rekabet ve teşvik için geçen sene olduğu gibi bu sene de öğrencilerimiz arasında dereceye girenlere ödüllerimiz olacaktır. Geçtiğimiz gün yönetim kurulu üyelerimizle birlikte öğrenci kardeşlerimizi ziyaret edip ikramlarda bulunduk. İnşallah kurs süresinde her hafta öğrenci kardeşlerimizi ziyaret etmeye devam edeceğiz. Projemizi 2 senedir gerçekleştiriyoruz ve Rabbim kısmet ederse bundan sonra da gerçekleştirmeye devam edeceğiz.” dedi.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01Batman’da ambulans uçak 19 Aylık Bebek ve 20 yaşındaki genç için havalandı
- 02VALİLİK'TEN 'SAHTE PARSEL SATIŞI' UYARISI
- 03Türkiye’de Bir İlk: Batman’da Sürücü Akademisi Hizmete Girdi
- 04YETERSİZ TEKLİFE HAYIR! SAĞLIK-SEN MEYDANLARDA
- 05Memur-Sen’den Batman’da “Adil Teklif” Çağrısı
- 06EKMEN, “KOMİSYON ODAĞINI KAYBETMEDEN HER KESİMİ KUCAKLAMALI”
- 07AK Parti’den Kozluk ve Sason’da yoğun teşkilat mesaisi
- 08TPAO Bölge Müdürü Karataş’tan Tarım Müdürü Tuncer’e ziyaret
- 09ASFALT HEDEFİNDE YÜZDE 64 TAMAMLANDI
- 10YETENEKLER TUVALE YANSIYOR
- 11Milletvekili Nasıroğlu’ndan Batman’a sağlıkta büyük müjde
- 12DEVA Partili Ekmen’den “Sahte Akademik Unvan” Soruları
- 13Bağımsız Öz Belediye-İş Sendikası’ndan Batmanlı İşçilere Çağrı
- 14BATSO VE DİKA’DAN YATIRIMCILARA TEŞVİK TANITIMI
- 15HENTBOL KIZ TAKIMINDAN TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU
Henüz Yorum yok