İdlib’e acil yardım çağrısı
İdlib’e acil yardım çağrısı
Batman Düşünce ve İnanç Özgürlüğü Platformu tarafından Suriye’nin İdlib kentinde yaşanan insanlık dramı sebebiyle ‘Batman’dan İdlib’e Acil Yardım Çağrısı’ kampanyası başlattı.
YARDIM ÇEKLERİ HAZIRLANDI
Batman Düşünce ve İnanç Özgürlüğü Platformu, Suriye’nin İdlib kentinde, rejim ve Rus uçakları tarafından düzenlenen saldırıların ardından ‘acil yardım çağrısı’ yaptı. Memur- Sen il binasında biraraya gelen platform üyeleri, basın açıklaması yaptı. Burada konuşan Platform dönem sözcüsü Ramazan Çelikal, “Kızılay, Batman IHH ve Yedi Başak Derneklerinin ‘İdlib’e Acil Yardım Çağrısı’ sloganıyla açmış oldukları yardım kampanyalarına Düşünce ve İnanç Özgürlüğü Platformunun tüm bileşenleriyle destek olup sahaya inmeye karar verdik.
Kampanyamız; Acil olarak ihtiyaç duyulan malzemeler olan; Mat, Halı, Hasır, Soba, Yakacak, Mutfak seti, Un, Temiz içme suyu, Konserve, Gıda kolisi, Bebek kolisi, Hijyen paketi, Battaniye, Sünger yatak ve her çeşit kışlık giyim malzemesi toplanarak tırlarla sınır bölgesine gönderilecek. Nakdi yardım yapmak isteyenler için de 20’şer TL’lik çekler hazırlanmış olup, Kızılay ve IHH banka hesapları bu amaçla kamuoyu ile paylaşılmıştır.
Bugün yanı başımızdaki kardeşlerimize sahip çıkma günüdür. 4 milyona yakın insanın yaşadığı İdlib’te bombardımanların devam etmesi halinde dramın büyüklüğünü tahayyül bile etmek istemiyoruz. Yarın çok geç olabilir, Bugün kardeşliğimizi gösterme günüdür.
Katliamlarına aralıksız devam ederek mazlum Suriye halkını yalnızlaştırmak isteyenlere inat, Kardeşlerimize kesintisiz yardımlarla, zulmü boğacağımızı ispat etmeliyiz. Gün Kardeşlik günüdür, Gün paylaşım günüdür” dedi.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01MÜFTÜ DURMUŞ: HACI OLMAK DEĞİL, HACI KALMAK ÖNEMLİ
- 02BATMAN MERKEZLİ DEV BAHİS OPERASYONU
- 03KAYMAKAM ÖZTAŞ, GERCÜŞ’TE MUHTARLARLA İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI
- 04PETROL CİTY AVM’DE RAMAZAN COŞKUSU
- 0511 BİN 604 KİŞİ SÜRÜCÜ AKADEMİSİ’NDEN FAYDALANDI
- 06NASIROĞLU ÇİFTİNDEN RAMAZAN ZİYARETLERİ
- 07BATMAN SPOR LİSESİ KIZ HENTBOL TAKIMI TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU
- 08VALİ, İKİ MAHALLENİN SAKİNLERİYLE ORUCUNU AÇTI
- 09ŞANSİ “RAPOR TÜRKİYE’NİN ORTAK GELECEĞİNE IŞIK TUTUYOR”
- 10324 KİLOMETRE YOL ÇİZGİSİ TAMAMLANDI
- 11DEVA'DAN RAMAZAN'DA PAYLAŞIM
- 12GERCÜŞ’TE RAMAZAN ŞENLİKLERİ BAŞLIYOR
- 13NASIROĞLU’NDAN RAMAZAN’DA HASTA ZİYARETİ
- 14MİNİK YÜREKLERDEN GAZZE’YE UMUT
- 15KADINA ŞİDDETE KARŞI TOPLUMSAL UYANIŞ




Henüz Yorum yok