
171 bin öğrenci karne aldı
171 bin öğrenci karne aldı
2017-2018 eğitim-öğretim yılı birinci dönem karne dağıtım töreni Vali Vekili Serap Özmen Çetin’in zkatılımıyla Kültür Mahallesi Batman Cahit Zarifoğlu İlkokulu’nda gerçekleştirildi.
Düzenlenen karne dağıtım törenine; Vali Vekili Özmen Çetin’in yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, il milli eğitim müdür yardımcıları ve çok sayıda veli katıldı. Minik öğrencilerle yakından ilgilenerek bir süre sohbet eden Vali Vekili Özmen Çetin, öğrencilere karne vererek, kendilerini tebrik etti.
OKULUN EN ÇOK KİTAP OKUYAN ÖĞRENCİSİNE ÖDÜL
“Batman Her Yerden Okuyor” kitap okuma kampanyası kapsamında en çok kitap okuyan öğrenciye bisiklet hediye eden Vali Vekili Özmen Çetin, öğrencilerle bir süre kitap okuyarak, öğrencilere kitap okumaları konusunda tavsiyelerde bulundu. Karne dağıtım törenin ardından okulun öğretmenleriyle bir araya gelen Vali Vekili Özmen Çetin, kendileriyle bir süre sohbet ederek, eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı ve kendilerine kitap hediye etti. Düzenlenen karne günü etkinlikleriyle ilimizde yaklaşık 171 bin öğrenci ve 9 bin öğretmen 15 günlük sömestr tatiline girdi.
SASON’DA 8 BİN 700 ÖĞRENCİ KARNE ALDI
Batman’ın Sason ilçesinde 8 bin 700 öğrenci birinci dönem karnesini aldı. Sason genelinde bulunan 124 okulda 8 bin 700 öğrencinin karne aldığını belirten Milli Eğitim Şube Müdürü Feyzullah Yar, öğrencilere yarıl tatili için ödev verilmediğini belirtti.
BEŞİRİ’DE KARNE HEYECANI
Batman’ın Beşiri ilçesinde Kaymakam karne günü dolayısı ile öğrencilerin karnelerini elleriyle dağıttı. Beşiri 15 Temmuz Şehitleri İlkokulu’nda düzenlenen karne günü törenine Beşiri Kaymakamı Mustafa Maslak katıldı. Kaymakam Maslak, öğrencilerin karnelerini dağıtmadan önce tatilta bol bol kitap okumalarını tavsiye etti.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATI ÇEVREYOLUNDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
- 02AYDINKONAK TRAFO MERKEZİ İNCELENDİ
- 03BATMAN TEKNOKENT’TEN 3 MİLYON DOLARLIK İHRACAT
- 04BANKA MÜDÜRLERİYLE NEFES KREDİSİ TOPLANTISI
- 05TARIMA DAYALI SERA OSB’NİN KURULUŞ SÜRECİ TAMAMLANMAK ÜZERE
- 06Başkan Kaplan’dan barış sürecine destek çağrısı
- 07KUZEYBATI ÇEVRE YOLUNA MODERN DOKUNUŞ
- 08KAÇAK TELEFON VE SİGARALARA EL KONULDU
- 09BAYINDIR’A ALTERNATİF YOLLAR!
- 10“İSLAM ÜLKELERİ DERHAL HAREKETE GEÇMELİ”
- 11160 Kur’an Kursu öğrencisine teknoloji bağımlılığı eğitimi
- 12“20 Serakent kurulmazsa ahım üstünüzde”
- 13BATMAN BAĞIMSIZ GAZETESİ'NİN 1. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLANDI
- 14İREM YİĞİT BALKAN İKİNCİSİ OLDU
- 15GAZETECİ UĞUR KAPUCİ BEŞTEPE VE TBMM'DEYDİ
Henüz Yorum yok