
"Haydi Batman Kan Bağışına" kampanyası sürüyor
Kızılay başkanının, kan stoklarında azalmaların yaşandığına yönelik açıklamalarının ardından çeşitli kurum ve kuruluşlar tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyaları devam ediyor. Batman İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personeli kan bağışında bulundu.
Kızılay yetkilileri önce, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nün bir odasını kan bağışı için hazırladı. Ardından Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personellerinden gönüllü olarak kan bağışı yapmak isteyenler; çeşitli testlere tabi tutulduktan sonra, durumlarına uygun bir şekilde form doldurulup kan bağışında bulundular.
Kampanya ile ilgili bir açıklama yapan Batman İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Nurettin Kiyas; "Batman Valiliği, Kızılay Şube Başkanlığı ve TOÇ-BİR-SEN Şube Başkanlığı tarafından başlatılan kan bağışı kampanyası ile ihtiyaç sahibi insanlara ulaşabilmenin mutluğu ve huzuru içindeyiz. Kan veren personelimiz sadece mesaileri ile değil, sosyal sorumluluk bilinci ile her zaman vatandaşlarımıza hizmet vermek için gayret içindedirler. Kan vermenin hem sağlık açısından hem de ihtiyacı olan insanlara yardım açısından çok önemlidir. Toplumun tüm kesimlerini kan bağışı noktasında duyarlı olmaya davet ediyorum. " ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“20 Serakent kurulmazsa ahım üstünüzde”
- 02BATMAN BAĞIMSIZ GAZETESİ'NİN 1. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLANDI
- 03İREM YİĞİT BALKAN İKİNCİSİ OLDU
- 04GAZETECİ UĞUR KAPUCİ BEŞTEPE VE TBMM'DEYDİ
- 05POLİS MEMURU İNTİHAR ETTİ
- 06ÇAMLITEPE’DE MAYTAP YANGINI
- 07BELEDİYE PERSONELİNE SAĞLIK TARAMASI
- 0815 TEMMUZ BATMAN’DA COŞKUYLA ANILDI
- 09İZMİR SUNEXPRESS SEFERLERİ BAŞLADI
- 10“HEDEFİMİZ TOPRAĞI SUYLA VE ÜRETİMLE BULUŞTURMAK”
- 11ÇEVRE YOLUNA 12.600 METRELİK ALTYAPI DÖŞENECEK
- 12Kürtçe müzik dinleyen aileye destek açıklaması
- 13PETROLSPORLU ATLETLER AVRUPA U-23 ŞAMPİYONASINA KATILACAK
- 14Batman’da TPAO petrol kuyusunda yangın çıktı
- 1515 TEMMUZ RUHU BATMAN’DA YAŞATILACAK
Henüz Yorum yok