Yunan oyuncu Batman’ı anlattı
Yunan oyuncu Batman’ı anlattı
Batman Belediyespor Erkek Hentbol Takımının kadrosuna kattığı Yunan oyuncu Charalampos Mallios, Yunan basınına demeç vererek Batman'ın tanıtımına katkı sağladı.
Yunanistan'ın saygın hentbol basın kuruluşu olan e-handball'e Batman ve Batman Belediyespor ile ilgili düşüncelerini aktaran Yunan oyuncu Mallios, Batman Belediyespor Hentbol takımına transfer olmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu söyledi.
BATMAN'IN TANITIMINA KATKI SAĞLADI
Belediye Hentbol takımının Yunan milli oyuncusu Charalampos Mallios, Bursa ilini bırakarak, Türkiye'nin Güneydoğusu’nda yer alan Batman'a gelme sürecini şu cümlelerle anlattı: "Büyük bir karar aldım. Birçok Süper Lig ekibinden transfer teklifleri geldi fakat Batman Belediyespor'un hedeflerini ve düşüncelerini kendime daha yakın hissettim. Batman Belediyespor'u seçerek doğru bir tercih yaptığımı düşünüyorum. Takımın 2017 yılında kurulması ve kısa süre içerisinde Süper Lig'e yükselmiş olması, transferimde önemli bir etkendi.
‘HASANKEYF’E HAYRAN KALDIM’
En azından Belediyespor'un ligi ilk üç takım arasında bitirip Avrupa'ya gideceğinden eminim. Takımın başarılı bir yönetim kadrosu var. Baş Antrenör Secaettin Aydoğ, uluslararası tecrübeye sahip bir antrenör, kulübe transferim sürecinde benimle yakından ilgilenen ve beni ikna etmeyi başaran Belediye Başkan Yardımcısı aynı zamanda Kulüp Başkanı Doç. Dr. H. Murat Şahin de çok değerli bir Kulüp Başkanı" Haber de ayrıca 'Zengin tarih' başlığı altında tarihi antik kentimiz Hasankeyf'in tarihine de yer verildi. Mallios, e-handball basın kuruluşuna yaptığı açıklamada Batman’ın tarihi antik kenti Hasankeyf'e hayran kaldığını kaydetti.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman Çayı’nda mahsur kalan 5 kişi kurtarıldı
- 02Batman Çayı’na düşen vatandaş kurtarıldı
- 03EBRUYA GÖNÜL VERENLERİN ESERLERİ SANATSEVERLERLE BULUŞTU
- 04Batman’da Zabıta Ekiplerinden Kaldırım ve Yol İşgallerine Müdahale
- 05Batman’da Sıcaklıklar Artıyor, Vatandaşlar Gölgelik Alanlara Yöneldi
- 06Batman Çayı’nda Acı Olay: Genç Hayatını Kaybetti
- 07TATİLCİLERE SAHTE REZERVASYON UYARISI
- 08BATMAN, TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDİYOR
- 09Sinan Salim’e Genç ASKON’da Üst Düzey Sorumluluk
- 10Objektif Gazetesi`nden Fatih Sultan Mehmet Yurdu`na Ziyaret
- 11Kardelen Mahallesi’nde Gençler Mahalle Buluşması
- 12Esnafın Sorunları Masaya Yatırıldı
- 13Batmanlı Oyuncu Ahmet Özdaş, "Sumud" Dizisinde Süleyman Karakteriyle Beğeni Topladı
- 14İHSAN TAŞ’TAN ÇEVRE DOSTU “YEŞİL SET” PROJESİ
- 15Batman AMATEM İnşaatında İnceleme Yapıldı




Henüz Yorum yok