Karaciğerinin Yüzde 70'ini Babasına Verdi
Batman’da büyük bir vefa örneği sergileyen 40 yaşındaki Adnan Uygun, karaciğerinin yüzde 70’ini verdiği 64 yaşındaki babasını hayata bağladı.
Batman’da ikamet eden 7 çocuk babası Ahmet Uygun, 10 yıl önce sarılık geçirdi. Rahatsızlığı gittikçe ilerleyen Uygun’un siroz hastalığına da yakalanmasının ardından karaciğeri görevini yapamaz hale geldi. Doktorlar Uygun’a bir yıl içerisinde karaciğer nakli olması gerektiğini söyledi. Bunun üzerine hastane hastane gezen Uygun’un yakınları, babalarını hayatta tutmak için çalmadık kapı bırakmadı. Ancak istenilen karaciğerin bulunamadı. Bunun üzerine Ahmet Uygun’un 3 çocuklu ve 40 yaşındaki oğlu Adnan Uygun, büyük bir vefa örneği sergileyerek, karaciğerini babasına verdi. İstanbul’da özel bir hastanede yapılan ameliyatla Adnan Uygun’un karaciğerinin yüzde 70’i alınarak, baba Uygun’a nakledildi.
Batman’da esnaflık yapan ve babasına karaciğerini verdiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Adnan Uygun, "Babam 10 yıl önce sarılık sonra siroz geçirdi. Karaciğer nakli için birçok hastane dolaştık ama sonuç elde edemedik. Ardından babamla karaciğer dokularımız uyunca karaciğerim yüzde 70‘ini vererek onun hayata tutunmasına vesile oldum. Pişman değilim çok mutluyum, herkes bence aynı duyarlılığı göstermeli” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BESO’DAN ESNAFA SOMUT DESTEK: İNDİRİMLİ ARAÇLAR TESLİM EDİLDİ
- 02KAR TEMİZLEME VE TOPLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
- 03‘’BİZ KOLTUK İÇİN DEĞİL, HİZMET İÇİN GELİYORUZ’'
- 04CEMAL KAYA “HEM MENTAL HEM FİZİKSEL AÇIDAN KAZANIMLI BİR KAMP OLDU”
- 05Rojava saldırılarını protesto ettiler
- 06İŞKUR’dan 2026’da büyük destek : Engelli ve eski hükümlülere iş kurma hibesi
- 07“GAZETECİLİK BİR KAMU GÖREVİDİR”
- 08MÜTEŞEBBİS HEYETİ TOPLANTISI YAPILDI
- 09BESO’dan Karz-ı Hasen Destek Sandığı Girişimi
- 10ÖZGÜRLÜK BULVARI’NDA ZİNCİRLEME KAZA
- 113.810 SOSYAL KONUT KURASI BUGÜN ÇEKİLECEK
- 12BEYAZ ESARETTE CAN KURTARAN MÜCADELE
- 13BAŞKAN ÇİFTÇİ, “İSTİHDAM ÖNCELİĞİMİZDİR”
- 14472 GRAM METAMFETAMİN ELE GEÇİRİLDİ
- 1519 İLİN VALİSİ DEĞİŞTİ




Henüz Yorum yok