GELENEKSEL MATEMATİK OLİMPİYATI ÖDÜLLERİ VERİLDİ
GELENEKSEL MATEMATİK OLİMPİYATI ÖDÜLLERİ VERİLDİ
Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğünde geleneksel hale getirdiği ve bu yıl yedincisi düzenlenen ‘Kim Korkar ki Matematik’ olimpiyatında dereceye giren öğrencilere ödülleri düzenlenen törenle verildi.
Batman Anadolu Lisesi konferans salonunda gerçekleşen ödül törenine İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Şube Müdürleri Mehmet Şirin Temiz, Akın Arı, Abdurrahim Kusen, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Ödül töreni programı Batman Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Konak’ın Matematik Olimpiyatları ile ilgili bilgi sunumunun ardından İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran’ın konuşması ile devam etti.
Müdür Kurtaran “Sevgili Öğrenciler, bu güzel ve anlamlı etkinlikte gösterdiğiniz başarıdan dolayı sizleri ve sizlere rehberlik eden öğretmenlerinizi gönülden tebrik ediyorum. Matematik dersinin öğrenimini günlük yaşam becerilerine uyarlayarak kolaylaştırmak amacıyla ‘Her Yerde Matematik’ anlayışıyla Bakanlığımız tarafından ülke genelinde matematik seferberliği başlatıldı. Seferberlik kapsamında yapacağımız çalışmalarla birlikte tüm öğrencilerin matematiği severek öğrenmelerini sağlayacağız. Sizler bugün matematik dersinin severek öğrenildiği en güzel şekilde kanıtladınız. Bu davranışınızın ile birlikte bizlere birer matematik dostu olduğunuzu gösterdiniz. Bizde buradan yola çıkarak “Kim Korkar ki Matematik” adıyla geleneksel hale getirdiğimiz ve bu yıl yedincisini düzenlediğimiz matematik olimpiyatlarının ismini “Matematiğin Dostları” olarak değiştiriyoruz” dedi.
Yapılan konuşmanın ardından matematik olimpiyatında dereceğe giren öğrencilere ödülleri verildi. Birinci olan TOKİ Kazım Karabekir Ortaokulu öğrencilerine toplamda 3000 lira, ikinci olan Gültepe Ortaokulu öğrencilerine 2250 lira ve üçüncü olan Kültür Ortaokulu öğrencilerine ise 1500 lira ödül verildi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01NECAT NASIROĞLU MEZARI BAŞINDA DUALARLA ANILDI
- 02BESOB Başkanı Kaplan, “Esnafa Konut Projesine TESK’ten destek”
- 03EKMEK TARİFESİ GÜNCELLENDİ
- 04BESO’DAN ESNAFA SOMUT DESTEK: İNDİRİMLİ ARAÇLAR TESLİM EDİLDİ
- 05KAR TEMİZLEME VE TOPLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
- 06‘’BİZ KOLTUK İÇİN DEĞİL, HİZMET İÇİN GELİYORUZ’'
- 07CEMAL KAYA “HEM MENTAL HEM FİZİKSEL AÇIDAN KAZANIMLI BİR KAMP OLDU”
- 08Rojava saldırılarını protesto ettiler
- 09İŞKUR’dan 2026’da büyük destek : Engelli ve eski hükümlülere iş kurma hibesi
- 10“GAZETECİLİK BİR KAMU GÖREVİDİR”
- 11MÜTEŞEBBİS HEYETİ TOPLANTISI YAPILDI
- 12BESO’dan Karz-ı Hasen Destek Sandığı Girişimi
- 13ÖZGÜRLÜK BULVARI’NDA ZİNCİRLEME KAZA
- 143.810 SOSYAL KONUT KURASI BUGÜN ÇEKİLECEK
- 15BEYAZ ESARETTE CAN KURTARAN MÜCADELE




Henüz Yorum yok