Güneydoğu’da Bir İlk
Yaşam Hastanesi’nde Hareket Analiz Laboratuvarı Açıldı!
Güneydoğu Anadolu Bölgesi, sağlık alanında büyük bir yenilikle tanışıyor! Yaşam Hastanesi, modern cihazlarla donatılmış Hareket Analiz Laboratuvarını hizmete açtı.
Vücut Problemlerine Yüksek Teknoloji Çözüm
Laboratuvarda kullanılan son model cihazlar, kas kısalıkları ve zayıflıkları, eklem hareket açıklığı, yürüyüş ve duruş bozuklukları gibi pek çok sorunu tespit edebiliyor. Ayrıca, vestibüler denge testleri de bu laboratuvarda başarıyla gerçekleştiriliyor. Artık vücut ağrılarının ve postür bozukluklarının kökenine inmek çok daha kolay olacak.
Duruş Analizinde Detaylı Tespitler
Yeni laboratuvarda kamburluk, skolyoz ve bel, boyun, sırt, omuz, kalça ve diz problemleri gibi duruş bozuklukları en ince detayına kadar analiz edilebiliyor. Bu sayede, ağrı ve vücut imajını olumsuz etkileyen sorunlar erkenden tespit edilerek tedavi planları oluşturuluyor.
Yürüyüş ve Duruş Analizinde Devrim
Laboratuvar, yürüyüş bozukluklarının teşhisinde de büyük rol oynayacak. Düz tabanlık, çukur tabanlık, ayak bileği deformiteleri ve ayak parmak sorunları gibi problemler detaylı analizlerle belirleniyor. Ayrıca, ayağın 10 farklı bölgesine ait basınç dağılımı tespit edilerek, kişinin yürüyüş ve duruş bozukluklarına yönelik çözümler geliştiriliyor.
Kişiye Özel Ayakkabı Tabanlık Tasarımı
Ayağında düz taban, çukur taban veya basınç dağılımı sorunu olan kişiler için özel ayakkabı tabanlıkları tasarlanıyor. Bu sayede, ayak arkı ve parmak desteği kişiye özel ayarlanarak şikayetler minimuma indirgeniyor.
Yaşam Hastanesi’nin bu yenilikçi hareket analiz laboratuvarı, bölge halkının sağlığını iyileştirmede önemli bir adım olacak. Fzt. Mesut Yavuz ve ekibi, dünya standartlarında sundukları bu hizmetle birçok kişinin hayat kalitesini artırmayı hedefliyor.


Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Kent Genelindek 175 Ton Atık Toplandı
- 02BASKİ’DEN ALTYAPIYA ÇÖZÜM ODAKLI YAKLAŞIM
- 03İŞKUR’dan Batman’da Girişimciliğe 430 Bin TL destek
- 04RAMANLI “KÜRTLERİ SDG’NİN GÜNAHLARI YÜZÜNDEN YALNIZ BIRAKACAK DEĞİLİZ”
- 05BELEDİYEDEN KAÇAK ET KESİMİNE NEŞTER
- 06Ramazan Ayı Farklı Etkinliklerle Dolu Dolu Geçecek
- 07Petrolspor Lisanslı Ürünleri Artık Online Satışta
- 08MÜDÜR ŞANVERDİ’DEN BAŞKAN DEMİR’E ZİYARET
- 0951 KİLOLUK ESRAR YAKALANDI
- 10BATMAN'DA ROJAVA İÇİN YÜRÜYÜŞ
- 11ŞAMPİYON ŞOV YAPTI!
- 12BESLENME ÇANTAM PROJESİNİ HAYATA GEÇİRİLİYOR
- 13İL BAŞKANI ÇETİN “YOLUMUZ BİR, GÖNLÜMÜZ BİRDİR”
- 14SAHTE KOMİSERİN ALTIN DOLANDIRICILIĞINA TUTUKLAMA
- 15“MAZLUM COĞRAFYALARI GÖZETMEK, BİZLERE TARİHİN YÜKLEDİĞİ BİR VAZİFEDİR”




Henüz Yorum yok