
Vergi ödemesinde son gün 31 Mayıs
Batman Belediyesi, İlan Reklam Vergisi, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemesi gereken mükelleflerine faiz yükü ile karşılaşmaması için vergilerini son ödeme günü olan 31 Mayıs Perşembe günü mesai bitimi saatine kadar 2018 yılı 1. taksitini ödemeleri gerektiği belirtildi.
Yapılan açıklamada 31 Mayıs 2018’e kadar tüm veznelerde ödemelerini yapabilecek olan mükellefler, hafta sonuna denk gelen 12-13 ve 19-26 Mayıs tarihlerinde 09.00 – 16.00 saatleri arasında Batman Belediye Başkanlığı hizmet binasında bulunan Mali Hizmetler Müdürlüğü veznelerinde ödemelerini yapabilecekler.
Vatandaşlara İlan Reklam Vergisi ile Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemelerinde her türlü ödeme kolaylığı sunulduğunun belirtildiği açıklamada ödemelerin Halkbank, Yapı Kredi, Albaraka, Kuveyt Türk, PTT, İş Bankası, Türkiye Finans, Akbank, Vakıfbank ve internet bankacılığı aracılığı ile yapılabileceği de açıklandı.
Belediyenin internet sayfasında https://webportal.batman.bel.tr/web/guest/70 linkinden de ödemelerin gerçekleştirebileceğinin altı çizilirken, bir sorun ile karşılaşılması halinde Batman Belediyesi hizmet binasına gelerek ya da 04882132759 (dahili 1036) numaradan Batman Belediyesi'ne bağlı tahsilat şubelerine ulaşabilecekleri belirtildi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01İTFAİYECİLER MİNİKLERLE BİRLİKTE HAFTASINI KUTLADI
- 02Bağımlılıkla Mücadelede Koordinasyon Güçleniyor
- 03Güneykent Aile Destek Merkezi’nde Dikiş Kursuna Yoğun İlgi
- 049 Ayda 13 Ton Atık Yağ Geri Dönüştürüldü
- 05Gençlik Spor Müdürlüğü 30 Kişilik Arama Kurtarma Ekibi Kuruyor
- 06Kaymakam İmrak, Pazarda Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu
- 07Can Dostlarımız Güven İçinde
- 08KOZLUK DİVANI TOPLANTISI YAPILDI
- 09UMRE PARALARINI GAZZE'YE BAĞIŞLADILAR
- 10KOZLUK KÖYLERİNE İKİNCİ TUR ZİYARETLERİ BAŞLADI
- 11“ÖĞRETMENSİZ, KİTAPSIZ EĞİTİM OLMAZ”
- 12Güney Çevre Yolunda kapsamlı temizlik operasyonu
- 13HÜDA PAR GENÇLİK KOLLARI’NDA GÖREV DEĞİŞİMİ
- 14TARİHİ GÜZERGÂHLARDA YOL ÇALIŞMASI TAMAMLANDI
- 15DEVA Partisi Batman’ın ulaşım ve sağlık sorunlarını gündeme taşıdı
Henüz Yorum yok