ASKON, BAŞKAN ÇAKAN’I AĞIRLADI
ASKON Batman Şubesi, Batman Baro Başkanı Abdulhamit Çakan’ı kahvaltı programında ağırladı.
ASKON Batman Şubesi Başkanı Selman Nasıroğlu, yönetim kurulu üyeleri ve iş insanları, Batman Baro Başkanı Av. Abdulhamit Çakan ile düzenlenen kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Programda, iş dünyasının karşılaştığı hukuki meseleler ele alındı; kurumlar arası dayanışmanın önemi vurgulandı.
“KURUMLARIN DAYANIŞMASI ŞEHRE GÜÇ KATAR”
Toplantının açılışında konuşan ASKON Batman Şube Başkanı Selman Nasıroğlu, Batman Barosu’nun kente katkı sunan önemli kurumlardan biri olduğunu belirterek “Bugün burada, hem Batman’ımızın değerli kurumlarından biri olan Baromuzun başkanıyla bir araya gelmekten, hem de bu güzel sofrada bir sohbet ortamı oluşturabilmekten dolayı çok memnunuz” dedi.
Konuşmasında kurumlar arası iş birliğinin şehir için taşıdığı öneme dikkat çeken Nasıroğlu “Şehrimizin daha adil, daha güçlü ve daha huzurlu bir yapıya kavuşmasında iş dünyasının olduğu kadar hukuk dünyasının da çok önemli bir yeri var. Bu birliktelikler de işte bu anlayışın bir sonucu” ifadelerini kullandı.
“AVUKAT SEÇİMİNİ DOSTLUKLA DEĞİL UZMANLIKLA YAPIN”
ASKON üyelerine hitaben bir konuşma yapan Batman Baro Başkanı Abdulhamit Çakan ise, davet için teşekkür ederek, Askon bizim için önemli bir kurum ve hep koordineli olarak çalıştığımızı belirtmek istiyorum. İş dünyasının hukukla kurduğu ilişkinin niteliğinin önemine dikkat çeken Başkan Çakan “Avukat tercihlerinde dost-ahbap ilişkisi yerine, alanında uzman ve tecrübeli isimlerin tercih edilmesi iş dünyasının lehine olur. Özellikle büyük ölçekli işletmelerin mutlaka bir avukatla çalışmalarını tavsiye ediyoruz” dedi.
ASKON üyelerinin hukukla ilgili sorularını da yanıtlayan Başkan Çakan, iş dünyasının karşılaştığı hukuki sorunlara dair görüşlerini paylaştı. Batman’da kurumlar arası iletişim ve dayanışmanın güçlenmesi gerektiğini belirterek “Batman’ın güçlü bir lobiye ihtiyacı var” dedi.
Toplantı, karşılıklı iyi dilekler ve iş birliği temennileriyle sona erdi.
.jpg)
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01YEMEK MİKTARI YÜZDE 50 ARTIRILDI
- 02504 PERSONEL İLE MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ
- 03ESNAF72.COM – BATMAN ALIŞVERİŞ PLATFORMU
- 04Şansi: Batman’da 3 Bin 810 Aile İçin Kura Günü 7 Ocak
- 05KÖY YOLLARINDA KARLA MÜCADELE SÜRÜYOR
- 06Başkan Kaplan’dan İş Yeri Mülkiyet Sahiplerine Çağrı. Yeni Yılda Kira Artışları Makul Düzeyde Yapılsın.
- 07KENT GENELİNDE BUZ SARKITLARINA MÜDAHALE
- 08ZİNCİRLER SAHNEDE KIRILACAK
- 09KARLA MÜCADELE KAPSAMINDA YABAN HAYATINA YEM DESTEĞİ
- 10HARÇLIKLARINI UMUDA DÖNÜŞTÜRDÜLER
- 11KAYIP YAKINLARI 718. HAFTADA YİNE AYNI TALEPTE
- 12Fırat, “Saadet Partisi son 6 ayda 67 bin yeni üye kazandı”
- 13KIŞLAK KÖYÜ YOLUNDA KARLA MÜCADELE EKİPLERİNE ZİYARET
- 14BATMAN’DA 2025’TE EN FAZLA EVLİLİK ARALIK AYINDA YAPILDI
- 15BESO BAŞKANI ÇİFTÇİ, “ESNAF DESTEKLENMELİDİR”




Henüz Yorum yok