
BATMAN BASIN KONSEYİ 11. KONGRESİNİ YAPTI
Batman Basın Konseyi 11'inci kongresinde Arslan tekrar başkan seçildi.
Batman Basın Konseyi'nin tek listeyle gidilen kongresinde Ercan Arslan güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi. Batman-Siirt Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavir Bölge Odasında yapılan kongreye Batman'da görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları katıldı.
Salgın şartları gözetilerek yapılan kongrede divan seçimi için yapılan oylamada, Divan Başkanlığına ASKON Başkanı Selman Nasıroğlu, üyeliklere Nedim Arslan ve Mehmet Salih Özcan seçildi. Kongreye ayrıca SMMMO Başkanı Hayrettin Başaran, AFAD Bartın İl Müdürü Ahmet Yıldız, Koçerler Derneği Başkanı Emin Çelik ve ASKON yönetim kurulu üyesi Mustafa Varol katıldı. Gündemin okunmasının ardından Batman Basın Konseyi Başkanı Ercan Arslan, faaliyet raporunu açıkladı. Ardından denetim kurulu ve mali rapor okunarak kabul edildi. Tek listeyle gidilen seçimde Ercan Arslan yeniden başkanlığa seçilirken, yönetim kuruluna Veysi Demir, Muhyeddin Beyca, Hüseyin Sakar, Murat Ezgin, Mekan Görük, Mehmet Fatih Akgül, Ferhat Malgir ve Recep Okuyucu seçilirken, Mustafa Seven, Bulut Kutlu ve Necdet Çakır ise denetim kurulunu oluşturdu.
.jpg)
“KENTE BASIN EVİ KAZANDIRMAK İSTİYORUZ”
Seçimin ardından üyelere seslenen Başkan Ercan Arslan, görev aldıkları iki yıllık sürecin son bir yılı salgınla geçmesine rağmen çalışmalarına aksatmadan devam ettiklerini belirtti. Yeni süreçte en büyük hedeflerinin kente Basın Evi’ni kazandırmak oluğunu vurgulayan Başkan Arslan sözlerini şöyle sürdürdü: “Batman Valisi sayın Hulusi Şahin’den Basın Evi sözü aldık. Bununla ilgili yer arayışımızı tamamladık. Sayın Şahin’le görüşmemiz sonucunda inşallah kente Basın Evi kazandıracağız. Basın evini sadece benim istememle olmuyor, tüm gazeteci arkadaşların sahiplenip baskı uygulamaları lazım.”
“GAZETECİLİK MESLEĞİ ASLA YOK OLMAYACAK”
Gazetecilik mesleğinin asla yok olmayacak bir meslek olduğunu belirten Basın Konseyi Başkanı Arslan “Gazetecilik dünyadaki ilk mesleklerden birisi, son meslek de olacak. Dünya var oldukça gazetecilik de olacak. Gazetecilik bu yüzden özel ve ayrıcalıklı bir meslek. Gazeteciliği ayakta tutan ve gelecekte daha iyi noktalara taşıyacak en önemli özellik ise yine bu özel mesleğin hakkını veren meslektaşlarımız olacaktır. Tarafsız ve ilkeli yayın anlayışıyla görev yapıldığı sürece, bir basın mensubu aynı zamanda kamu görevi yapmış sayılır. Tüm vatandaşlarımızın yerel basına sahip çıkması ve destek vermeleri gerekiyor. Bu düşünceler ile gazeteciliğe emek veren, değer katan, katkı sunan, bedel ödeyen meslektaşlarımıza buradan şükranlarımı gönderiyorum.” diye konuştu.
.jpg)
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01YEŞİL ALANLAR KAPSAMLI BAKIMDAN GEÇİRİLDİ
- 02YEŞİL ALANLAR KAPSAMLI BAKIMDAN GEÇİRİLDİ
- 03YENİDEN REFAH'TA GENÇLİK BAYRAĞI BEYAZ’A EMANET
- 04AK PARTİ BATMAN’DA GENİŞ KATILIMLI TOPLANTI
- 05RECEBANLILAR DERNEĞİ'NDEN SICAK MESAJ
- 06ÇİFTÇİ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
- 07İHD, 695.eylemini yaptı
- 08Batman’da yola dökülen madeni yağ ulaşımı aksattı
- 09Gercüş’te Orman Yangınına Müdahale Ediliyor
- 10BATMAN’DA FELÇ RİSKİ OLAN HASTA FİZİK TEDAVİYE ULAŞAMIYOR
- 11ODUNCU:BU SESSİZLİK KABUL EDİLEMEZ
- 128 YAPI KONTROLLÜ ŞEKİLDE YIKILDI
- 13HASANKEYF’TE GECE IŞIKLARI TARİHLE BULUŞTU
- 14TPAO BULVARININ KALDIRIMLARI YIKANDI
- 15HAVALİMANINDA UYUŞTURUCU OPERASYONU: 1 KİŞİ TUTUKLANDI
Henüz Yorum yok