
KERMES HAZIRLIĞI
Batman Umut Kervanı yetim ve muhtaçların yararına kermes düzenliyor
Batman Umut Kervanı, yetim ve muhtaç aileler yararına “Yetim ve Muhtaçlara Umut Ol” temasıyla kentte düzenleyeceği kermese tüm halkını davet etti. Kermesin 5 gün süreceği bildirildi.
Atatürk Parkı yanında 22-26 Ekim'de, 10.00 ila 20.00 saatleri arasında yapılacak kermese tüm Batmanlılar davet edildi.
Batman Umut Kervanı Başkanı Salih Güzel yaptığı açıklamada, kermeste hayırseverlerin yapacakları sıcak ev yemekleri, tatlı, hediyelik eşya, giyim ve muhtelif eşya çeşitlerinin satılacağını belirtti.
“Kermesimiz geleneksel hale geldi”
Tüm hayırsever halkın yetim ve muhtaçların yararına düzenleyecekleri kermese davetli olduğunu söyleyen Güzel, “Batman Umut Kervanı olarak 2005’ten beri yetim, muhtaç ve ihtiyaç sahibi olduğunu tespit ettiğimiz ailelerin ihtiyacını gidermeye dönük belli dönemlerde faaliyetler yürütmekteyiz. Bu kapsamda her yıl geleneksel hale getirmiş olduğumuz ve ekim ayının ikinci yarısında gerçekleştirmeye gayret ettiğimiz, sadece salgın döneminde ara verdiğimiz kermes faaliyetimizi Allah nasip ederse bu yılda 22-26 Ekim tarihleri arasında Batman Atatürk Parkı yanındaki sokakta icra edeceğiz.” dedi.
.jpg)
Batman Umut Kervanı yetim ve muhtaçların yararına kermes düzenliyor
Salih Güzel
“Hayırseverler kermese katkıda bulunabilir”
‘Yetim ve Muhtaçlara Umut Ol’ temasını şiar edindiklerini vurgulayan Güzel, şöyle devam etti:
“Bu temayla kermesimizi düzenleyeceğiz. Buradan gelecek gelirlerle bir nebzede olsun kayıtlarımızda bulunan yetim ve ihtiyaç sahibi mağdurların ihtiyaçlarını gidermek için kullanacağız. Hayırseverler kermesimize bizzat gelerek kermesten malzeme alıp katkı sunacakları gibi, kendi evlerinden el işi olsun, yemek çeşitleri olsun, nakdi yardıma dönüştürülebilecek tüm malzemelerle kermesimize katkıda bulunabilirler.”
“Kermes tüm halka açık”
Açıklamasında hayırseverlere çağrıda bulunan Güzel, “22-26 Ekim tarihleri arasında sabah saat 10.00 ila akşam 20.00’e kadar kermesimiz tüm halka açık olacaktır. Kermesimizde giyim, yemek, tatlı, evlerin süs eşyaları, kırtasiye ürünleri gibi nakdi yardıma dönüştürebileceğimiz tüm malzemelerle yardım oranımızı yüksek tutmaya çalışacağız. Bundan önce Batmanlı hayırseverler bizi yalnız bırakmamışlardı. Yine bu kermeste de bizi yalnız bırakmayacaklarına olan inancımız tamdır.” ifadelerini kullandı.
Etiketler : #KERMES,#HAZIRLIĞI,
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’da Kavurucu Sıcaklara Karşı Soğuk Limonata ve Su Dağıtımı
- 02KÖYLERDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
- 03HAK-İŞ, 830 BİNİ AŞKIN ÜYESİYLE BÜYÜYOR
- 04Batman Kuyumculuk’tan yeni yatırım
- 05ŞERZAN KURT ANISINA 15. ÖYKÜ ÖDÜLÜ DÜZENLENİYOR
- 06YEŞİL ALANLAR KAPSAMLI BAKIMDAN GEÇİRİLDİ
- 07YENİDEN REFAH'TA GENÇLİK BAYRAĞI BEYAZ’A EMANET
- 08AK PARTİ BATMAN’DA GENİŞ KATILIMLI TOPLANTI
- 09RECEBANLILAR DERNEĞİ'NDEN SICAK MESAJ
- 10ÇİFTÇİ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
- 11İHD, 695.eylemini yaptı
- 12Batman’da yola dökülen madeni yağ ulaşımı aksattı
- 13Gercüş’te Orman Yangınına Müdahale Ediliyor
- 14BATMAN’DA FELÇ RİSKİ OLAN HASTA FİZİK TEDAVİYE ULAŞAMIYOR
- 15ODUNCU:BU SESSİZLİK KABUL EDİLEMEZ
Henüz Yorum yok