FESTİVALE YOĞUN İLGİ
FESTİVALE YOĞUN İLGİ
Batman Valiliği koordinesinde; Batman Belediyesi, Kozluk Kaymakamlığı, Kozluk Belediyesi, İl Özel İdaresi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü işbirliğiyle “Kozluk Şehr-i Zor Doğa Kültür ve Turizm Festivali’ yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.
Üç gün süren festival kapsamında doğa yürüyüşü, kamp etkinliklerinin yanı sıra Hazo kalesinde gökyüzü gündüz gözlem etkinlikleri ve Kale Mahallesi’ndeki İbrahim Bey Camisi’nde ilahi ve ney dinletisi de gerçekleştirildi.
CANALP ÇİFTÇİ STANDLARI TEK TEK GEZDİ
Festival, Vali Ekrem Canalp ve Eşi Dr. Ayten Canalp’in katılımıyla, ilçe merkezinde bir statta düzenlenen kapanış programıyla son buldu. Vali Canalp, köylerde yetiştirilen ürünlerin ve el sanatlarının sergilendiği stantları tek tek ziyaret ederek, üreticilerle bir süre sohbet etti.
ÜRETİME KATKI SUNANLARA BELGE
İlçede yetiştirilen ürünlerin üretim kapasitelerinin geliştirilmesine katkı sunan üreticilere teşekkür belgelerinin verilmesinin ardından festival, ilçede görev yapan müzik öğretmenlerinin konseriyle devam etti. Program, festival kapsamında düzenlenen fotoğraf yarışmasında dereceye giren Batmanlı Fotoğrafçı Orhan Kartal’a ödül verilmesinin ardında son buldu.
GASTRONOMİ FESTİVALİ ÜÇ HAFTA SONRA YAPILACAK
Programın sonunda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Canalp, “Festivaller şehri Batman, İlke sözüyle başlatmış olduğumuz ilçe festivallerimizin şu anda sonuncusunu Kozluk’ta gerçekleştirdik. Festivallerimizin en sonuncusu Batman Gastronomi festivali ile festivallerin finalini yapacağız. Finali de muhteşem olacak. Üç hafta sonra gastronomi festivalimizi gerçekleştireceğiz. Tarih netleştiğinde kamuoyu ile paylaşacağız” diye konuştu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01HAZIR BETON FİRMALARINA ÇEVRE UYARISI
- 02Halime Esra Özdemir Veda Etti
- 03“107 BİN 754 HANEYE ULAŞTIK, İHTİYAÇLARI YERİNDE TESPİT ETTİK”
- 04PETROLSPOR’UN LİG FİKSTÜRÜ BELLİ OLDU
- 05'Uluslararası’ statüsü
- 06
- 07
- 08FİYAT ARTIŞLARINA DENETİM
- 09İHA-1 PİLOT EĞİTİMİ TAMAMLANDI
- 10“ESNAF YALNIZ BIRAKILMAMALI”
- 11ASENALAR ŞAMPİYONLUĞA ÇOK YAKIN
- 12PETROL MAHALLESİ ESNAFINA ZİYARET
- 13TARIM KREDİ’NİN ALIM KARARI ÜRETİCİYİ UMUTLANDIRDI
- 14“MERETO, BÖLGE TURİZMİNİN YENİ ROTASI OLACAK”
- 15YOL AÇMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR




Henüz Yorum yok