Okullarımız çocuklarımız için güvenli bir ortam olacak
Yeni eğitim yılının başlaması nedeniyle okulda görev yapan öğretmenlerle bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran, daha sonra uzaktan eğitim kapsamında yapılacak olan canlı derslerle ilgili idareci ve öğretmenlerden bilgi aldı. Kurtaran, ayrıca okula çocuklarının ders kitaplarını almaya gelen velilere de öğrencilerin ders kitaplarını verdi.
Kurtaran, "2020-2021 eğitim öğretim yılının çocuklarımıza, ülkemize ve eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Yaşadığımız bu sıkıntılı dönemi belirlenen kurallara riayet ederek hep birlikte aşacağız. Bu süreçte hiç şüphesiz en büyük sorumluluk siz değerli öğretmenlerimize düşüyor. Okullarımızı çocuklarımız için sağlık açısından en güvenli yer haline getireceğiz. Bu konuda gerekli tüm çalışmaları tamamladık. Bu süreci yapacağımız titiz ve özverili çalışmalarla en kısa sürede atlatacağız.” dedi.
Bu süreçte en büyük destekçilerinin veliler olduğunu söyleyen Kurtaran, “Yeni eğitim-öğretim yılına salgın sürecinden dolayı uzaktan eğitim yoluyla başlıyoruz. Öğretmenlerimiz EBA üzerinden canlı ders vermeye başladılar. Ayrıca öğrencilerimiz EBA TV üzerinden derslerini dinlemeye başladılar. 18 Eylül'e tarihine kadar bu süreci en iyi ve kapsamlı bir şekilde geçireceğiz. Özellikle bu işin en önemli kısmı çocuklarımızın motivasyonu. Bu konuda üzerimize önemli bir görev düşüyor. Sürekli veli ve öğrencilerimizle iletişim halinde olmayız. Bu süreçte en büyük destekçimiz velilerimizdir. Gerek canlı derslerin gerekse EBA TV'deki derslerin izlenmesi için velilerimizin çocuklarımızı motive etmesi gerekiyor." diye konuştu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Objektif Gazetesi ve Radyo Yüksel'den Gastronomi Turizmine Anlamlı Ziyaret
- 02VALİ CANALP’TEN 15 TEMMUZ MESAJI “İRADE BİZİM, ZAFER BİZİM”
- 03Batman’ın Lezzet Mirası Emin Ellerde
- 04Başkan Çetin : "15 Temmuz ruhu sonsuza dek payidar kalacak"
- 05Batman’da Sokakta Dehşet: Tartıştığı Şahıs Tarafından İki Ayağından Vuruldu!
- 06HASANKEYF'TE VERGİ DENETİMİ
- 07Batman Havalimanı’nda Yolcu Sayısı 408 Bini Aştı
- 08DESPAŞ ENERJİ'DEN DİJİTAL DÖNÜŞÜM HAMLESİ
- 09GÜNGÖR : "BATMAN GÜZELLİKLERİYLE ANILSIN"
- 10ŞAHİN : 15 TEMMUZ UNUTULMAMALI
- 11ODUNCU'DAN LÖSEMİ İLACI İÇİN ÖNERGE
- 12TÜZÜN'DEN 15 TEMMUZ MESAJI
- 13Başkan Şansi : "Milletimiz canı pahasına geleceğine sahip çıktı"
- 14“ULUSLARARASI UÇUŞLAR BATMAN TURİZMİ İÇİN TARİHİ DÖNÜM NOKTASI”
- 15KOZLUK GENELİNDE ALTYAPI VE YOL ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR




Henüz Yorum yok