“Alternatif değiliz, iktidara talibiz..”
İl Başkanı Melik MÜJDECİ, İlçe Başkanı Şehmuz YILMAZ ve Parti yöneticilerinden oluşan bir heyet ile gazetemiz sorumlu müdürü Veysel ÇİFÇİ’yi ve Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Alican ATAK’ı ziyaret etti
Kongreye yoğun ilgiden dolayı teşekkür ziyaretlerine başladıklarını belirten İl Başkanı Melik MÜJDECİ, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü Münasebetiyle, çalışanlarımızın gazeteciler günün kutladı. Gazetecilerin özgür olarak istediklerini yazabilecekleri günlerin yakın olduğunu belirtti.
ÇÖZÜM ODAKLI SİYASET YAPACAĞIZ
Müjdeci ;’’ Kongerimizi Batman’a yakışır bir şekilde yaptık, mazbatamızı alarak 30 kişilik yönetim kurulu ile göreve başladık, ben ve yönetimdeki dava arkadaşlarımla birlikte çözüm odaklı siyaset yapmaya çalışacağz. Bizler bu yolda kişilerin siyasi görüşüne, etnik kökenine, zenginliğine yokluğuna bakmaksızın önce ülkem anlayışı doğrultusunda hareket ediyoruz. Vatandaşlardan büyük bir teveccüh gören partimizin gerçek demokrasiyi önce parti içerisinde sonra toplam içerisinde sağlam bir yapıya kavuşturacak milletimizin umudu noktasında vatandışlarımızı ötekileştirmeksizin hizmete talibiz’’ dedi. Müjdeci; ‘’ günümüzde bir çok sorun olmakla beraber ülkemizin en büyük sorunu işsizlik ve yoksulluktur. Üniversite mezunları bile iş bulamıyor Mevcut iktidarın yanlış ekonomik hamleleri hem halkı yoksuzllaştırdı hemde işsizliğin artmasıne neden oldu. Bizler iktidara geldiğimizde Türk parasının değer kaybetmeyecek, alım gücü artacak işsizlik azalacaktır’’ dedi.
(1).jpeg)
İKTİDARA TALİBİZ
Demokrasi ve Atılım Partisi olarak kendilerini başka bir partinin alternatifi olarak görmekdiklerini söyleyen Melik Müjdeci sözlerine şöyle devam etti ; ‘’ Biz dışarıdan görüldüğü bir partinin alternatifi olarak değil, tam tersine iktidar olmak için kurulan bir partiyiz. Ülkenin sorunlarını biliyoruz ve iktidara geldiğimizde tüm sorunları demokrasi ruhuyla çözeceğiz’’ dedi.
Müjdeci ; ‘’Parti il binasının kapılarını pazartesi gününden halka açacağız, parti binasının tüm vatandaşlara açıktır, tüm vatandaşlarımızı parti binamıza bekleriz, engellileride unutmadık, İl binamızda engelli dayanışma birimini oluşturduk ‘’ dedi. Son olarka halkın sesi ve kulağı olan gazetecilerin sorunlarını önemdesiklerini ve bunların çözümü için çalışacaklarını söylediler.
.jpeg)
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 017 SÜRÜCÜYE 35 BİN TL’Yİ AŞAN CEZA
- 02“BU DAVADA ESKİ-YENİ YOK, EMEK VE VEFA VAR”
- 03POS KOMİSYON ÜCRETLERİ MAKUL SEVİYEYE ÇEKİLMELİ
- 04UYUŞTURUCU OPERASYONU: 5 ŞAHIS TUTUKLANDI
- 05Milletvekili Nasıroğlu, "Asaletimiz en büyük gücümüz"
- 06BAYAR VE DEMİR AİLELERİNİN GÖRKEMLİ DÜĞÜNÜ
- 07Başkan Şansi, “Batman Petrolspor taraftarına yönelik saldırı kabul edilemez”
- 08HÜDA PAR’DAN KÜRT SORUNU VE SURİYE ÇAĞRISI
- 09"Irkçı saldırılara karşı sessiz kalmayacağız"
- 10KAPLAN’DAN ESNAF İÇİN FAİZSİZ KREDİ ÇAĞRISI
- 11İPRAGAZ CAMİİ İBADETE AÇILDI
- 12ŞEYH SÜLEYMAN'E ŞABE VEFAT ETTİ
- 13EKMEN:BATMAN'A LONDRA AKTARMALI UCUZ BİLET ALABİLİRSİNİZ
- 14ARANAN 37 ŞAHIS YAKALANDI
- 15Batman Çevre Gönüllüleri’nden ağaç kesimlerine tepki




Henüz Yorum yok