Gazilerden Vali Şahin ve Rektör Durmuş’a Teşekkür
Gazilerden Vali Şahin ve Rektör Durmuş’a Teşekkür
Batman Üniversitesi tarafından Batman Valiliğinin desteği ile organize edilen “Birlik Beraberliğimizin Sembol Şehri Batman'dan Kahramanlık Şehri Çanakkale'ye Gazilerimizden Şehitlerimize Saygı Ziyareti” etkinliği ile Çanakkale’ye giden gazilerimiz Batman’a döndü.
“Birlik Beraberliğimizin Sembol Şehri Batman'dan Kahramanlık Şehri Çanakkale'ye Gazilerimizden Şehitlerimize Saygı Ziyareti” kapsamında otobüsle Çanakkale’ye uğurlanan gazilerimizin ilk durağı başkent Ankara oldu. Gazilerimiz Ankara’da, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, Millet Camisi, 15 Temmuz Şehitler Anıtı ve Anıtkabir’i ziyaret etti.
Ankara gezisinin ardından Bursa’ya geçen gaziler, tarihi Bursa Ulu Camisi’ni ziyaret etti.
Bursa programının ardından Çanakkale’ye geçen gazilerimiz, Çanakkale deniz ve kara savaşlarının yaşandığı alanları üç gün boyunca gezdi, şehitlikleri ziyaret ederek şehitler için dua etti.
Gazilerimiz ziyaret kapsamında Çanakkale Şehitler Abidesi, 57. Piyade Alayı, Yahya Çavuş Şehitliği ve Seyit Onbaşı Anıtı’nı ziyaret ettiler.
Üç günlük Çanakkale ziyaretinin ardından dönüş yoluna geçen gazilerimiz Balıkesir’de Kaz Dağları’nda dinlendi.
Gaziler yoğun programın ardından Batman’a döndü.

Batman Valisi Hulusi Şahin ve Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş’a gaziler adına teşekkür eden Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Yahya Görmüş, “Bizleri atalarımızla buluşturdukları için Sayın Valimize ve Sayın Rektörümüze teşekkür ediyoruz. Atalarımızın 1915’te canları pahasına korudukları ve 7 düvele teslim etmedikleri bu ülkeyi bizler de 1974 yılındaki Kıbrıs Barış Harekatı ile bir kez daha düşmanın girişine engel olduk. Bugün de bizlere 1915’te bu vatan toprakları için canlarını veren atalarımızın mezarlarını ziyaret etmek, göğüs göğüse çarpıştıkları yerleri, mevzileri görmek nasip oldu. Allah bu fırsatı bize sunan büyüklerimizden razı olsun.” dedi.
.jpg)
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“ULUSLARARASI UÇUŞLAR BATMAN TURİZMİ İÇİN TARİHİ DÖNÜM NOKTASI”
- 02KOZLUK GENELİNDE ALTYAPI VE YOL ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
- 03BATMANLI SERHAT TUNÇ TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU
- 04BAĞ VE ANTEPFISTIĞI ÜRETİCİLERİNE ERKEN UYARI DESTEĞİ
- 05HÜSEYİN ŞANSİ, UZUNGÖL’DE BATMANLI İŞ İNSANLARINI ZİYARET ETTİ
- 06“TERÖRSÜZ TÜRKİYE, MİLLETİN ORTAK GELECEĞİNİN ANAHTARIDIR”
- 07Batman Asenalar Kadın Futbol Kulübü, 2. Lig’e Yükseldi!
- 08Batman’da İtfaiye Müdahale Etti, Endişe Sevinç Oldu
- 09YILIN İLK YARISINDA 152 BLOK İÇİN YAPI RUHSATI VERİLDİ
- 10HASANKEYF KAYMAKAMI BÖYÜK GÖREVİNE BAŞLADI
- 11“ULUSLARARASI POTANSİYEL SOMUT BİR PLANLA ELE ALINMALI”
- 12“ŞİMDİ SIRA ULUSLARARASI UÇUŞLARDA”
- 13617 MİLYON TL’LİK YASADIŞI BAHİS OPERASYONU
- 14“GÜVENİN OLDUĞU YERDE İSTİKBAL VARDIR”
- 15HAZIR BETON FİRMALARINA ÇEVRE UYARISI




Henüz Yorum yok