REKTÖR DEMİR, GELECEĞİN AŞÇILARIYLA YEMEK PİŞİRDİ
Hasankeyf Meslek Yüksekokulunda bulunan ve öğrencilerin uygulamalı eğitimlerde kullandıkları mutfağı ziyaret eden Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, öğrencilerin pişirdikleri yemeklerin yapılış aşamalarını izleyerek onlarla beraber yemek pişirdi.
Öğrenciler, Yöresel Mutfaktan ve Dünya Mutfağından Yemekler Öğreniyor Hasankeyf Meslek Yüksekokulunda ki donanımlı endüstriyel mutfak ekipmanlarıyla uluslararası standartlara uygun yemekler ve tatlılar hazırlayan öğrenciler, yöresel mutfaktan ve dünya mutfağından yemekler öğreniyor.
Bölüm hocalarından aldıkları teorik bilgileri pratiğe dönüştürmeye çalışan öğrencilerin hazırladıkları yöresel tatlılardan harire tatlısı ve Uzakdoğu mutfağından sebzeli noodle, tam puan aldı.
Rektör Demir: “Nitelikli Bir Eğitim, Çok Yönlü Çalışmaların Yürütülmesi ve Donanımlı Alt Yapıların Hazırlanması Sonucunda Sağlanabilir”
Batman Üniversitesi öğrencilerinin evrensel düzeyde bilgilerle donanmalarının sağlanması için çağdaş eğitim ilkelerini benimsediklerini belirten Üniversite Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, aşçılık bölümü öğrencilerinin teorik bilgileri pratiğe dönüştürmeye yönelik sunumlarının da bu ilkeler çerçevesinde olduğunu ifade etti.
Nitelikli bir eğitimin çok yönlü çalışmaların yürütülmesi ve donanımlı alt yapıların hazırlanması sonucunda sağlanabileceğini vurgulayan Rektör Demir, öğrencilerinin öğrenmelerini hızlandıracak çalışmaları hayata geçirmenin ve ihtiyaçlarını karşılayacak alt yapıları hazırlamış olmanın gururunu yaşadıklarını kaydetti.
Öğrencilerini meslek hayatına ve sektöre hazırlamak için erken davrandıklarını söyleyen Rektör Demir, Batman Üniversitesinin farklı sektörlerde çalışacak her bir öğrencisinin sorumluluk taşıyabilecek potansiyele sahip olduğunun altını çizdi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP’TEN 15 TEMMUZ MESAJI “İRADE BİZİM, ZAFER BİZİM”
- 02Batman’ın Lezzet Mirası Emin Ellerde
- 03Başkan Çetin : "15 Temmuz ruhu sonsuza dek payidar kalacak"
- 04Batman’da Sokakta Dehşet: Tartıştığı Şahıs Tarafından İki Ayağından Vuruldu!
- 05HASANKEYF'TE VERGİ DENETİMİ
- 06Batman Havalimanı’nda Yolcu Sayısı 408 Bini Aştı
- 07DESPAŞ ENERJİ'DEN DİJİTAL DÖNÜŞÜM HAMLESİ
- 08GÜNGÖR : "BATMAN GÜZELLİKLERİYLE ANILSIN"
- 09ŞAHİN : 15 TEMMUZ UNUTULMAMALI
- 10ODUNCU'DAN LÖSEMİ İLACI İÇİN ÖNERGE
- 11TÜZÜN'DEN 15 TEMMUZ MESAJI
- 12Başkan Şansi : "Milletimiz canı pahasına geleceğine sahip çıktı"
- 13“ULUSLARARASI UÇUŞLAR BATMAN TURİZMİ İÇİN TARİHİ DÖNÜM NOKTASI”
- 14KOZLUK GENELİNDE ALTYAPI VE YOL ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
- 15BATMANLI SERHAT TUNÇ TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU




Henüz Yorum yok