"TEMEL İHTİYAÇLAR BİLE ALINAMIYOR"
MÜJDECİ "TEMEL İHTİYAÇLAR BİLE ALINAMIYOR"
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci, iğneden ipliğe gelen zamlar ile vatandaşın temel ihtiyaçlarını bile almakta büyük güçlük çektiğini belirtti.
Batman'da bir dizi esnaf ziyaretinde bulunan DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, "Market raflarındaki etiketler günlük olarak değişmeye başladı. Maalesef vatandaşlarımız çoluğunun çocuğunun boğazından kısmaya başladı. 20 yıldır ülkeyi yöneten iktidar; bütün kazanımlarımızı yerle bir etti. Elektrik, doğalgaz, kira artışı, gıda ve akaryakıttaki fahiş artışlar gibi iktidarın uzun süredir kontrol altına alamadığı bu temel ihtiyaçlar vatandaşın canını yakmaya devam ediyor. Vatandaşımız artık yaşamıyor, sadece hayatta kalmak için çaba ortaya koyuyor. Vatandaşımızın sesine adeta kulak tıkanmış durumda. Ekim ayında dolar 10 lirayken akaryakıt da 7 liraydı. Şimdi dolar 13 lira ama akaryakıt 16 liraya yaklaştı. Bunun mantıklı bir açıklaması olabilir mi? Asgari ücrete yaptıkları zam daha çalışanların cebine girmeden buhar oldu gitti. 2 kişilik bir aileyi bile yönetmek için planlamaya, stratejiye ihtiyaç varken 84 milyonu günlük tartışmalarla bilimden, stratejiden ve öngörüden uzak bir tutum ile yönetmeye çalışmalarının bedelini vatandaşımız ödüyor." dedi.
"VATANDAŞ YÜKSEK PAHALILIK ALTINDA EZİLİYOR"
Pahalılığın akılalmaz noktalara geldiğini belirten DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, "Türkiye'de durumundan memnun olan tek bir grup bile yok. Öğretmeni, doktoru, işçisi, emeklisi, esnafı, çiftçisi adeta yüksek pahalılık altında eziliyor. Ülkemizde çalışanların büyük çoğunluğu yapılan son zamlar ile birlikte yoksulluk sınırının altında kaldı. Çalışanların yarısından fazlası ise açlık sınırında yaşıyor. Bugün Türk Lirasının dünyanın en kıymetsiz para birimleri arasına girmesinin tek sorumlusu, kötü yönetimdir." ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ, İKİ MAHALLENİN SAKİNLERİYLE ORUCUNU AÇTI
- 02ŞANSİ “RAPOR TÜRKİYE’NİN ORTAK GELECEĞİNE IŞIK TUTUYOR”
- 03324 KİLOMETRE YOL ÇİZGİSİ TAMAMLANDI
- 04DEVA'DAN RAMAZAN'DA PAYLAŞIM
- 05GERCÜŞ’TE RAMAZAN ŞENLİKLERİ BAŞLIYOR
- 06NASIROĞLU’NDAN RAMAZAN’DA HASTA ZİYARETİ
- 07MİNİK YÜREKLERDEN GAZZE’YE UMUT
- 08KADINA ŞİDDETE KARŞI TOPLUMSAL UYANIŞ
- 09BAHÇELİEVLER’DE SİLAHLI PANİK
- 10“SAHAMIZ KAPANMASIN, TAHRİKLERE KAPILMAYALIM”
- 11PETROLSPOR CEZAYA TAKILMADI 4-1
- 12PETROL-İŞ, ''TPAO'DA LİYAKAT YOK SAYILIYOR''
- 13KUYTUL, BATMAN’DA VATANDAŞLARLA BULUŞTU
- 14PWK’den Dünya Anadil Günü mesajı : “Dilimiz varlığımızdır”
- 15MÜSİAD BATMAN'DAN ANLAMLI İFTAR




Henüz Yorum yok