STM’LER İFTARDA BİR ARAYA GELDİ
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp’in öngörüleri doğrultusunda hayata geçirilen Türkiye’de ilk ve tek olarak hizmete sunulan Batman Sivil Toplum (STM) Merkezi, Gençlik STK’ları ve Batman Petrol Spor Gençliğini iftar programında ağırladı.
Batman’da gençlik alanında faaliyet yürüten Sivil Toplum Kuruluşları ve Batman Petrol Spor genç taraftar grubu, Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen iftar programında bir araya geldi.
Sivil Toplum Merkezi’nde gerçekleştirilen programa; Vali Yardımcıları Mustafa Caner Culukar, Gökhan Dolaş, Beşiri Kaymakamı ve Batman Belediye Başkan Yardımcısı Muhammed Yılmaz, Gençlik Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, Belediye Spor İşleri Müdürü Burak Eren protokol üyeleri ve çok sayıda STK temsilcisi katıldı.
Program, okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ramazan ayının manevi atmosferinde gerçekleştirilen tilavetin ardından konuklar hep birlikte iftarını açtı. Programda gençlere hitap eden Beşiri Kaymakamı ve Batman Belediye Başkan Yardımcısı Muhammed Yılmaz, sivil toplum çalışmalarında gençliğin enerjisine ihtiyaç duyulduğunu belirterek, STK’lar ve spor camiası etrafında kenetlenen gençlerin oluşturduğu birlikteliğin Batman’ın yarınları için çok kıymetli olduğuna dikkat çekti.
Gençlik STK temsilcileri ve Batman Petrol Spor genç taraftar grubu, spora ve sporcuya verdiği desteklerden ötürü Batman Valisi Ekrem Canalp’e şükranlarını iletti.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 05Murat Çiçek ile röportaj:
- 06 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01HASANKEYF KÖYLERİNE İKİNCİ TUR ZİYARET
- 02BAŞKAN ŞANSİ’DEN PETROLSPOR’A GÜÇLÜ DESTEK
- 03İş İnsanı Ferdi Kurt’tan Petrolspor tribünlerine 500 bayrak desteği
- 04TÜZÜN'DEN PETROLSPOR'A DESTEK ÇAĞRISI
- 05BASKİ’DEN YOĞUN MESAİ
- 06TPAO PETROLSPOR MİNDERDE FIRTINA GİBİ!
- 07İLUH DERESİ’NDEKİ KİRLİLİĞE TEPKİ; “SUSMAK ÇÖZÜM DEĞİL”
- 08KAYAPINAR’A 917 MİLYON TL’LİK ENERJİ YATIRIMI
- 09400 DÖNÜMLÜK MEYVE FİDANLIĞI KURULACAK
- 10Batman’da 1005 Ağaçlık Yeşil Koridor
- 11KAYMAKAM ÖZTAŞ’A VEDA YEMEĞİ
- 12“ALTYAPI SORUNLARI GÖRMEZDEN GELİNİYOR”
- 1313 MADALYA İLE ZİRVEDE!
- 14BAĞIMLILIKLA MÜCADELEDE AİLE ODAKLI YENİ DÖNEM
- 15YAĞMUR SUYU SORUNUNA KALICI MÜDAHALE




Henüz Yorum yok