
Öğrenciler eğitim ihtiyaçları için kütüphaneye akın ediyor
Derslerine hazırlanan ve dershaneye gitme durumu olmayan, evde çalışma ortamı bulamayan öğrenciler kütüphanelere akın ediyor. Kütüphanede yer bulmak için sabahın erken saatlerinde Batman Kültür ve Turizm Müdürlüğü bünyesindeki İl Halk Kütüphanesine giden öğrenciler uzun kuyruk oluşturuyor.
Hafta içi her gün dakikalarca kütüphaneye girip ders çalışmak için bekleyen öğrenciler, verimli çalışmak için en uygun yerin kütüphaneler olduğunu belirttiler.
Oluşan yoğunluk nedeniyle kütüphanede yer bulmakta zorlandıklarını ifade eden öğrenciler, kütüphanede bilgisayar, internet, kaynak ve yardımcı kitaplardan yararlanarak üniversiteye hazırlandıklarını söylediler.
Kütüphanede yer bulmak için sabahın erken saatinde gelip çantasını sıraya koyduğunu belirten öğrenci Eren Özerdem, “Buraya sabah saat 07.30’da geldim ve çantamı sıraya koydum. Erken gelmezsek sıra bize gelmiyor. Evde çalışamadığım için kütüphaneye geliyorum. Lise öğrencisiyim. Eşit ağırlıkçı olduğum için TYT’yi bitirmeye çalışıyorum. TYT bitince AYT’ye geçmeyi planlıyorum. Evde çocuklar olduğu için ve televizyon sesi ve kalabalık olduğundan kendimi derse veremiyorum. Burası daha sakin, sesiz ve çalışma ortamı daha iyi olduğu için geliyorum.” dedi.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP, MÜDÜRLERİ MAKAMINDA KABUL ETTİ
- 02BATMANLI HEMŞEHRİMİZE ÖNEMLİ GÖREV
- 03ETİKET VE FİYAT DENETİMİ YAPILDI
- 04KAÇAK SİGARA OPERASYONU: 8.940 PAKET ELE GEÇİRİLDİ
- 05BAKAN MEMİŞOĞLU’NDAN BATMAN’A TEŞEKKÜR BELGESİ
- 06ESKİ EHLİYETLERDE SON GÜN 31 TEMMUZ
- 07AŞIRI SICAKLAR TRAFO PATLATTI
- 08YENİ TARIM İL MÜDÜRÜ GÖREVİNE BAŞLADI
- 09TAZELENME ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNİ BEKLİYOR
- 10LİSE ÖĞRENCİSİNDEN GAZZE’YE ANLAMLI DESTEK
- 11HOBİ EVİ SAHİPLERİNDEN PROTESTO
- 12İLK YARDIMI ÖĞRENİYORLAR
- 13BATMAN’I YÜZMEDE GURURLA TEMSİL ETTİLER
- 14Batman’da Kamu Yönetimine ‘Sabahın Bereketi’ damgası
- 15KÖYLERİN ULAŞIM KONFORU ARTIYOR
Henüz Yorum yok