MÜJDECİ “BİRİNCİ PARTİ DEVA OLDU”
MÜJDECİ “BİRİNCİ PARTİ DEVA OLDU”
Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, siyasi partilerin güncel üye sayılarını açıkladı. Verilere göre, son bir ayda üye sayısını en çok yükselten DEVA Partisi oldu.
DEVA’nın üye sayısı bir ayda 11 bin 693 kişi artarak 150 bin kişiyi aştı. En çok üye kaybeden parti ise 44.085 üye kaybeden AK Parti oldu.
DEVA Partisi’ndeki üye artışı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, “İktidarın ortaya koydu bunca yalan dolana ve korku iklimine rağmen üye sayımız hızla artıyor. Her ay ortalama 11 bin ile 20 bin arası üye sayımızda artış oluyor. Son ayda 12 bine yakın vatandaşımız partimize üye oldu. CHP’de 8 bin, Gelecek’te bin 600, HDP 199, Mhp’de ise sadece 699 artış var. Bunca korku iklimine rağmen ülkenin tamamında ve Batman’da üye sayımız, diğer tüm partilerden çok daha hızlı bir şekilde artıyor. Çok ciddi teveccüh olmasına rağmen, vatandaşlarımız, acaba bana ya da aileme bir şey olur mu diye çekinerek partimize üye oluyor, bazıları ise hiç üye olmadan desteklediklerini ifade ediyorlar. Bu tam da sırf vatandaşlarımız demokratik haklarını kullanamasınlar diye iktidarın bilerek yaydığı bir algı. Kimse merak etmesin. DEVA iktidarında tüm hak kayıplarını bir bir ortadan kaldıracağız.
Genci, işçisi, öğretmeni, çiftçisi, memuru, emeklisi, esnafı, öğrencisi Türkiye’nin yarınları için DEVA Partisi’ne güveniyor. DEVA Partisi’ni milletimiz çıkış yolu olarak görüyor. Bu güveni boşa çıkarmayacağız. İktidar partisi ve yandaşları da iyi biliyor ki; DEVA Partisi’nin hiçbir baraj sorunu yoktur. Önümüze ne set koyarlarsa koysunlar, her birinden daha güçlü çıkacağız” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BAKAN GÖKTAŞ “BAĞIMLILIKLA TOPYEKÛN BİR MÜCADELE YÜRÜTÜLÜYOR”
- 0215 NOKTADA EKMEK SEFERBERLİĞİ
- 03RAMAZAN BEREKETİ ÇARŞI’DA DEVAM ETTİ
- 04ÜÇ MAHALLEDE ALTYAPI ÇALIŞMALARI HIZLANDIRILDI
- 05VERGİ BİLİNCİ BATMAN’DA ÖNE ÇIKTI
- 06RAMAZAN AKŞAMLARINDA MHP’DEN BİRLİK BULUŞMASI
- 0750 KİLO METAMFETAMİN ELE GEÇİRİLDİ
- 08“SOSYAL YARDIMLAR KESİNTİSİZ DEVAM EDİYOR”
- 09RAMANLI “AHLAKİ ÇÖKÜŞE GÖZ YUMMAK SORUMSUZLUKTUR”
- 10ÇAMLICA MAHALLESİ’NDE İFTAR HEYECANI
- 11VERGİ HAFTASI KAPSAMINDA BESOB’A ZİYARET
- 12KADINLAR HASANKEYF'TE BİR ARAYA GELDİ
- 13BATMAN BELEDİYESPOR KADIN TAKIMINDAN GOL ŞOV
- 14BATMAN TURİZMDE YENİ BİR SAYFA AÇIYOR
- 15MÜFTÜ DURMUŞ: HACI OLMAK DEĞİL, HACI KALMAK ÖNEMLİ




Henüz Yorum yok