Temmuz Ayı Enflasyon Oranı Açıklandı
. Bu kapsamda TÜİK Siirt Bölge Müdürü Ercüment TOKA tarafından verilen bilgiye göre; Türkiye genelinde TÜFE'de (2003=100) 2020 yılı Temmuz ayında bir önceki aya göre %0,58, bir önceki yılın Aralık ayına göre %6,37, bir önceki yılın aynı ayına göre %11,76 ve on iki aylık ortalamalara göre %11,51 artış gerçekleşti.
TÜİK Siirt Bölge Müdürlüğünden alınan verilere göre Siirt, Mardin, Batman ve Şırnak illerinden oluşan TRC3 Bölgesinde 2020 Temmuz ayında Tüketici Fiyatları Endeksi'nde bir önceki aya göre % 0,11 azalış, bir önceki yılın Aralık ayına göre % 5,26 artış, bir önceki yılın aynı ayına göre % 12,1 artış ve on iki aylık ortalamalara göre ise % 11,77 artış gerçekleştiği kaydedildi.
TRC3 (Siirt, Mardin, Batman ve Şırnak) Bölgesinde Temmuz ayında geçen aya göre fiyatı en fazla artan ürün % 18,54’lük artışla karpuz oldu. Bu ürünü % 16,13’lük artışla yumurta, % 8,94’lük artışla LPG (araba tüpü dolum) Ücreti, % 7,85’lik artışla yatak (tek kişilik) ve % 6,78’lik artışla mücevher (altın) takip etti.
TRC3 (Siirt, Mardin, Batman ve Şırnak) Bölgesinde Temmuz ayında geçen aya göre fiyatı düşen ürünlerin başında patlıcan geldi. Temmuz ayında patlıcan fiyatı % 40,58 düşerken, bu ürünü fiyatı % 36,2 düşen taze fasulye, fiyatı % 12,74 düşen domates, fiyatı %11,19 düşen kiraz ile fiyatı %6,79 düşen tişört (erkek için) izledi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Objektif Gazetesi ve Radyo Yüksel'den Gastronomi Turizmine Anlamlı Ziyaret
- 02VALİ CANALP’TEN 15 TEMMUZ MESAJI “İRADE BİZİM, ZAFER BİZİM”
- 03Batman’ın Lezzet Mirası Emin Ellerde
- 04Başkan Çetin : "15 Temmuz ruhu sonsuza dek payidar kalacak"
- 05Batman’da Sokakta Dehşet: Tartıştığı Şahıs Tarafından İki Ayağından Vuruldu!
- 06HASANKEYF'TE VERGİ DENETİMİ
- 07Batman Havalimanı’nda Yolcu Sayısı 408 Bini Aştı
- 08DESPAŞ ENERJİ'DEN DİJİTAL DÖNÜŞÜM HAMLESİ
- 09GÜNGÖR : "BATMAN GÜZELLİKLERİYLE ANILSIN"
- 10ŞAHİN : 15 TEMMUZ UNUTULMAMALI
- 11ODUNCU'DAN LÖSEMİ İLACI İÇİN ÖNERGE
- 12TÜZÜN'DEN 15 TEMMUZ MESAJI
- 13Başkan Şansi : "Milletimiz canı pahasına geleceğine sahip çıktı"
- 14“ULUSLARARASI UÇUŞLAR BATMAN TURİZMİ İÇİN TARİHİ DÖNÜM NOKTASI”
- 15KOZLUK GENELİNDE ALTYAPI VE YOL ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR




Henüz Yorum yok