KESK HEYETİ BATMAN’A GELİYOR
KESK HEYETİ BATMAN’A GELİYOR
9 Ağutos’ta Van’dan başlayacak olan KESK Yürüyüş Kol’u 10 Ağustos Salı günü Batman’da olacak.
2022-2023 TİS (Toplu İş Sözleşmeleri) taleplerini kamuoyuyla paylaşacak.
Gazetemizi ziyaret eden, Eğitim-Sen Batman Şube Başkanı Nureddin Şimşek ile Batman BES Temsilcisi Muhammed Zekeriya Özdil Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Yüksel ÇİFTÇİ'ye yaptıkları açıklamada şu ifadelere yer verdiler. “3.5 Milyon kamu emekçisi, 2 milyonu aşan kamu emeklisi, aileleri ile birlikte 25 milyon insanı doğrudan etkileyen toplu iş sözleşmesiyle ilgili, KESK’in insanca bir yaşam, demokratik, grevli bir sözleşme teklifi vardır. Bunların yanı sıra, insanca yaşamaya yetecek bir ücret, halktan yana bir kamu hizmeti, temel gelir güvencesi, güvenceli istihdam, güvenli gelecek, demokratik ve adil bir çalışma yaşamı, gerçek bir toplu pazarlık bu ilkelerden oluşan taleplerimizi kamuoyu ile paylaşacağız.”
.jpeg)
Eğitim-Sen Batman Şube Başkanı Nureddin Şimşek, Heyetin 10 Ağustos Salı günü, Grand Hasankeyf Otel’de Saat:10:00’da Basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geleceğini, ardından görüşmelere başlanacağını ifade etti.
Şimşek “Ayrıca MYK üyelerinden KESK Kadın Sekreteri : Döne Gevher KOYUN bu talepleri kamuoyu ile paylaşmak için Salı günü saat 13:30’da RADYO YÜKSEL’de yayınlanan “Gündem Özel” programına konuk olacak” dedi.
Batman’da Yürüyüş Koluna katılacak MYK Üyeleri : Döne Gevher Koyun (KESK), Ramazan Gürbüz (EÜİTİM-SEN), Selma Atabey ((SES), Yılmaz Yıldırımcı (TÜM BEL-SEN), Ahmet Keleş (ORMAN TARIM- SEN), Nazım Sarsılmaz (BTS). (Faruk ÇİFTÇİ)
.jpeg)
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 05Murat Çiçek ile röportaj:
- 06 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01YÜRÜYÜŞ VE SPOR ALANLARI ŞEKİLLENİYOR
- 02GENÇLER İÇİN FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
- 03TARIM VE İÇME SUYUNDA BÜYÜK HAMLE
- 0415 YIL ÜZERİ CEZALI 2 FİRARİ YAKALANDI
- 05MİLLETVEKİLİ NASIROĞLU’NDAN TESBİH PAZARINA ZİYARET
- 06 “Hasta mahpus cezaevinde tutulmamalı”
- 07EKMEN, “GAZETECİLERE YÖNELİK YARGI BASKISI ARTIYOR”
- 08Şeyh Süleyman Bağdu Davası 17 Nisan’a Ertelendi
- 09Batman Havalimanı Yaz Tarifesine Geçiyor: Uçuş Sayısı Yükseldi
- 10Yılmaz “Ekonomik kriz vatandaşın mutfağını vurdu”
- 11Batmanlı Esnafa 1 Milyon TL Kredi İmkanı
- 12BATMAN’DA İŞSİZLİKTE TARİHİ GERİLEME
- 13BATMAN PETROLSPOR ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR
- 14EVLENECEK GENÇLERE DESTEK
- 15ÖĞRENCİLERE BİLİM VE TEKNOLOJİ KONULU SEMİNER




Henüz Yorum yok