
Altın Yürekler, SOGEP’le Cankurtaran Oldu!
Altın Yürekler, SOGEP’le Cankurtaran Oldu!
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) desteklediği, Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülen, Batman İl Sağlık Müdürlüğü, Batman Belediyesi ve Hasankeyf Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün ortağı, Hasankeyf Kaymakamlığının iştirakçisi olduğu SOGEP “ Altın Yüreklerle Tarihe Derin Dalış “ projesinin hedef kitlesini oluşturan Altın Yürekler, proje kapsamında Antalya ilinde verilen Bronz ve Gümüş Cankurtaran Kursunda düzenlenen yazılı ve uygulama sınavlarında geçerli olan notu alarak Cankurtaran olmaya hak kazandılar.
Projenin hedef kitlesini oluşturan dezavantajlı gruplardan biri olan Altın Yüreklerin, toplam altı gün süren bronz ve gümüş cankurtaran kursunun sonunda düzenlenen teorik ve pratik eğitimleri başarılı bir şekilde geride bırakması Proje Ekibi tarafından sevinçle karşılandı.
Eğitim Şube Müdürü ve kafile başkanı Celal ALTUN;” İl Müdürlüğü olarak projenin belirlenen amaca ulaşması için gerekli bütün sorumluluğu üstlendik ve hedef kitlemizi Antalya’da düzenlenen kurslara getirdik. Burada hedef kitlemizin göstermiş olduğu performans bizi ziyadesi ile mutlu etmiştir. Birer Cankurtaran olan Altın Yüreklerin ayrıcalıklı bir mesleğe sahip olması ve böylece sosyal yaşamın içerisinde yer alacak olması projenin amacına ulaşması için önemli bir adımdı.” dedi.
Proje Koordinatörü Veysi TURAN ise” dezavantajlı durumdaki gençlerimizin su sporları ile tanışmalarını ve sevdikleri bu alanda meslek sahibi olmalarını sağlamak ve böylece üreten bireyler olarak sosyal yaşamda kendilerini değerli hissetmelerini sağlamak amacıyla hazırladığımız projemizin faaliyetlerinden biri olan bronz ve gümüş cankurtaran kursundaki bu performansı görmek, amacına uygun yapılan sporun gençlerin gelişimi üzerinde ne kadar etkili olduğunu bize gösteriyor. Altın Yürekleri gösterdikleri bu performanstan dolayı tebrik ediyorum” dedi.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01YediHilal Batman’dan Yaz Okulu Çağrısı: “Senin Yazın 2025” Başvuruları Devam Ediyor
- 02PETROLSPOR BEYAZ GRUPTA
- 03TRC3 BÖLGESİ VALİLERİ DİKA TOPLANTISINDA BULUŞTU
- 04ACILI AİLEYE BAŞSAĞLIĞI ZİYARETİ
- 05KAÇAK YAPILAŞMAYA GEÇİT YOK
- 06KURAKLIK BATMAN’I VURUYOR
- 075 AYDA 272 BİN YOLCUYA HİZMET VERİLDİ
- 08RAMANLI, AİLELERİN ACISINI PAYLAŞTI
- 09VALİ CANALP, DEDAŞ YETKİLİLERİNİ KABUL ETTİ
- 10TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDULAR
- 11Başkan Altun’dan Umut Kervanı Vakfı’na ziyaret
- 12BÖLGE KLASMAN HAKEMLERİ BATMAN’DA TOPLANDI
- 13Mor Kuryakos Manastırı yeniden hayat buldu
- 14“35 Bin haneye yetecek elektrik üreteceğiz”
- 15EKMEN’DEN MARDİN’E ÇIKARTMA
Henüz Yorum yok