
AK PARTİ’DEN İL DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI
“GÜZEL VE ZORLU BİR SEÇİM BİZİ BEKLİYOR”
Batman'da AK Parti Daraltılmış İl Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleşti. Parti binasında gerçekleşen toplantıya AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, AK Parti Batman İl Başkanı A. Akif Gür ve çok sayıda partili katıldı.
Gür, 2023 tarihinin bir kırılma noktası olacağını söyledi. Ayrıca burada konuşan Milletvekili Ziver Özdemir, AK Parti’nin Batman'a 20 yıldır önemli yatırımlar kazandırdıklarını ve şehrin her bölgesinde yatırımları olduğunu söyledi. AK Parti’nin 20 yılda her alanda Türkiye’yi büyüttüğüne değinen Özdemir, '' Batman'ın her karesine AK Parti aile fertleri olarak, her gittiğimiz noktada anlatacağınız yatırımlarımız var. Yüzümüzün akı yatırımlarımız var. Biz yaptıklarımızla, eserlerimizle övünüyoruz. Yaptıklarımız ortada'' dedi.
SEÇİME KADAR YOĞUN ÇALIŞMA
İl Başkanı A. Akif Gür ise Türkiye’nin tüm dünya tarafından takdir edildiğini ve büyümeye devam ettiği hakkında bilgi verdi. Başkan Gür “ Türkiye’nin geldiği noktaya bakıldığı zaman bugün özellikle Rusya Ukrayna savaşında Türkiye’nin aldığı pozisyonu tüm dünya tarafından takdir edildiğini görüyoruz. Türkiye yoluna devam ediyor. Büyümesine, ekonomisini büyütmesine devam ediyor. Seçimlere kadar çok çalışmamız gerekiyor” dedi. Gür, sözlerini şöyle sürdürdü: "2023 kırılma noktası ve 2023 hedeflerine ulaşabilmemiz için bu kadronun iktidarda olması gerekiyor. Cumhurbaşkanımızın halen yapacağı çok işler var bizimde yürüyeceğimiz çok yolumuz var. Güzel ve zorlu bir seçim bizi bekliyor, karşımızdaki guruhun ekonomik olsun, demokratik olsun hatta mühendislik olsun herhangi bir proje getirdiğini göremiyoruz. Batman'a ve Türkiye'ye sanki bir şey yapılmamış, dünya siyaseti sanki evrilmemiş artık Türkiye'nin sözü geçmiyormuş gibi algılarla hareket etmeye çalışıyorlar. Allah’ın izni ile başarılı olamayacaklar”
.jpg)
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01HAZIRLIK MAÇINDA FARKLI GALİBİYET
- 02Vali Canalp, "Batman’da kaçak yapılaşma dönemi kapandı!''
- 03HASANKEYF'TE TARİHE IŞIK TUTULUYOR
- 04TÜNELDE KORKUTAN KAZA
- 05Eğitim-Bir-Sen’den Medeniyet Yolculuğu : Roma’dan Kurtuba’ya
- 06Kaymakam Başar, hane ziyaretlerine devam ediyor
- 07Başkan Şansi’den 500 kişiye istihdam müjdesi
- 08SES’TEN AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI EMEKÇİLERİNE DESTEK
- 09EZİDİLERİN HAKLARI ALMANYA’DA GÖRÜŞÜLDÜ
- 10RESUL SAÇAN'IN AKIBETİ SORULDU
- 11AFRODİT GİYİM’DE YAZ İNDİRİMİ BAŞLADI
- 12Yedi Hilal Derneği’nden “Senin Yazın 2025” Programı
- 13“Uyuşturucuya Karşı Hep Birlikte Mücadele Edelim”
- 14Asayiş ve güvenlik bilgilendirme toplantısı yapıldı
- 15Kavşak düzenleme ve sirkülasyon projeleri hayata geçiyor
Henüz Yorum yok