
Cuma namazı vaktinde motosiklet hırsızlığı
Batman merkez Bahçelievler Mahallesi'nde cuma namazı vaktinde kimliği belirsiz hırsız veya hırsızlar, bir kişiye ait motosiklet çalarak kayıplara karıştı.
Olay, Bahçelievler Mahallesi İnsan Hakları Bulvarı Fatih Lisesi karşısında meydana geldi. Cuma namazına giden Ahmet Kaya isimli vatandaşın bir dükkânın önüne park ettiği 125'lik siyah 72 AV 304 plakalı motosikleti kimliği belirsiz hırsızlar tarafından çalındı.
Motoksikletinin geçen cuma günü çalındığını ve gittiği emniyet müdürlüğünde kendisiyle ilgilenilmediğni dile getiren Ahmet Kaya, "3 yıl önce aldığım motosikletimin geçen cuma namazdan dönerken çalındığını fark ettim. Ondan sonra karakola gidip şikâyetçi oldum. Güvenlik kameralarına yakalanmamak için çaba sarf etmişler. Binanın arka tarafından motosikleti götürmüşler. O kadar profesyonel olmuşlar ki artık 10 dakika içinde motosikletimi dükkânın önünden çaldılar. Karakola gittiğimde sağ olsunlar ama oradaki arkadaşlar ilgilenmediler. Geçen haftadan beri motosikletimi arıyorum bulamıyorum. Bu konuda yetkililerin yardımcı olmalarını istiyoruz." dedi.
Polis merkezinde polisin, hırsızların Silvan veya Bismil'de olabileceklerini söylediklerini aktaran Kaya, "Karakola gittiğimde oradaki polis arkadaşlar motosikletimin Silvan'da veya Bismil'de olabileceğini söylediler. Bizi oraya yönlendirdiler. Mademki orada olduğunu biliyorlar. Tahmin ettikleri halde niye gidip getirmiyorlar ki bizi bu işin içine sürüklüyorlar. Yetkililerden isteğimiz, motosikletimizin bir an önce bulunmasıdır." ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’da Kamu Yönetimine ‘Sabahın Bereketi’ damgası
- 02KÖYLERİN ULAŞIM KONFORU ARTIYOR
- 03BATMAN’IN TURİZM DEĞERLERİ, TUR OPERATÖRLERİNE TANITILDI
- 04MASA TENİSİNDE BATMAN RÜZGÂRI
- 05HASANKEYF’TE GENÇLİK BULUŞMASI
- 06HOBİ BAHÇELERİNE YIKIM GÜNÜ: KÖYLÜLERDEN TEPKİ VE ATEŞLİ PROTESTO
- 07YENİ YERLEŞİM ALANLARININ SU SORUNUNA KALICI ÇÖZÜM
- 08BATMAN’DA 282 DEV PROJE TAKİPTE
- 09Tasarruf Bilinci Kırsala Yayılıyor
- 10GENÇ HASTAYA ÇENE AMELİYATI BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 11TPAO’DAN BATMAN’DA 5 MİLYON 280 BİN VARİLLİK PETROL ÜRETİMİ
- 127 AYDA 4 BİN 560 İŞLEM!
- 13HÜDA PAR, GENÇLİK POLİTİKALARINI MASAYA YATIRDI
- 14“GENÇLERİMİZE SAHİP ÇIKMAK ZORUNDAYIZ”
- 15Batman’da Kavurucu Sıcaklara Karşı Soğuk Limonata ve Su Dağıtımı
Henüz Yorum yok