
HASTA KABULÜNE BAŞLADI
Hastaneyle ilgili bilgi paylaşan Pamukçu, 810 yataklı hastanede ilk etapta 19 poliklinik hizmetinin vereceğini aktardı.
Kademeli olarak belli branşlarda hasta kabulünün yapılacağı Batman Eğitim ve Araştırma Hastanenin bölge illere de hizmet verecek kapasiteyle donatıldığını vurgulayan Pamukçu şöyle devam etti:
"5 Çocuk polikliniği, 3 kadın doğum polikliniği, perinatoloji polikliniği, jinekolojik onkoloji polikliniği, çocuk allerji ve immünoloji polikliniği, çocuk nöroloji polikliniği, 4 cildiye polikliniği, 3 çocuk psikiyatri polikliniklerine hasta kabulünün yapılmaya başlandığı hastanemizde, diğer birimlerin taşınma sürecine de peyderpey devam edilecektir. İlimizin ilk 3'üncü basamak hastanesi olan sağlık tesisimiz hem bölge halkına hem de bölge illerine de hizmet verecek kapasiteyle donatılmıştır."
Açıklamasının devamında Pamukçu, "Toplam nitelikli yatak kapasitesi 810,111 bin metrekare kapalı alanı, 215 uzman hekimi, bin 200 sağlık personeli olmak üzere toplam 2 bin 500 personeli, 170 poliklinik oda sayısı, 18 ameliyathane salonu, 130 yoğun bakım yatağı, 14 yan dal branşı ve 20’ye yakın özellikli sağlık hizmeti birimi ve son teknolojik tıbbi cihaz donanımları ile halkımızın hizmetine sunulan yeni hastanemiz ile ilimizden sevk gereklilikleri en aza indirgenecek ve sağlık turizminin de ilimizde gelişmesini sağlayacaktır. İlimizde bulunmayan, uzmanlık dallarında da hekim ve sağlık çalışanı istihdamı sağlayarak, İlimizin içinde bulunduğu bu konudaki nitelikli sağlık hizmeti verme potansiyelini daha da ileri taşıyacaktır." dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP “BAYRAMLAR DAYANIŞMA VE SORUMLULUK ZAMANIDIR”
- 02DicleFest Batman’da başlıyor
- 03BAB-GED’ den Kurban Bayramı mesajı
- 04KORUMA DERNEĞİ YÖNETİMİNDEN VALİ’YE ZİYARET
- 05SENDİKADAN ERKEN MAAŞ TALEBİ
- 06TUĞGENERAL KOÇ’TAN BATSO’YA ZİYARET
- 07CİGERLO TOKİ SAKİNLERİNİ DİNLEDİ
- 08UYDU KENT VE EKOLOJİK TURİZM PROJESİ TANITILDI
- 09“BAYRAM ALIŞVERİŞİNİ YEREL ESNAFTAN YAPIN”
- 101 KİLO 380 GRAM METAMFETAMİN ELE GEÇİRİLDİ
- 11Genç ASKON Batman’dan KOSGEB İl Müdürü Mehmet Fidan’a Nezaket Ziyareti.
- 12SONSÖZ GAZETESİ 12 YAŞINDA
- 13BAYRAMDA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ
- 14BATMAN ÜNİVERSİTESİNİN 60 YAŞ ÜSTÜ ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI YIL SONU ETKİNLİKLERİ
- 15DEVA Partisi’nden Yerel Basına Uygulanan Ayrımcılığa Sert Tepki
Henüz Yorum yok