
ÜNİVERSİTEDE SEKTÖR BULUŞMALARI START ALDI
Batman Üniversitesi sektör buluşmaları başladı
Öğrencilerinin akademik yeterliliklerini artırarak onları geleceğe donanımlı olarak hazırlamayı amaçlayan Batman Üniversitesinde Sektör-Öğrenci Buluşmaları başladı.
Batman Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi öğrencileri ile sektör temsilcilerinin buluşmaları kapsamında ilk webinar, 15 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirildi. Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Bölümü akademik personeli ve öğrencilerinin katıldığı webinarda SPRO Teknoloji ve Interface Consulting firmalarının yönetici ortağı Emre Emil, konuşmacı olarak yer aldı.
ÖĞRENCİLERE ERP VE SAP EĞİTİMİ
SAP danışmanlığı alanında faaliyet gösteren ve alanında çok başarılı projelere imza atan şirket temsilcisi Emre Emil, Üniversite Öğrencilerine ERP ve SAP hakkında bir sunum gerçekleştirdi. Şirket kurma süreçlerini ve iş tecrübelerini öğrencilerle paylaşan Emil, ERP’nin açılımını; “Kurumsal kaynak planlaması ya da işletme kaynak planlaması, işletmelerde mal ve hizmet üretimi için gereken iş gücü, makine, malzeme gibi kaynakların verimli bir şekilde kullanılmasını sağlayan bütünleşik yönetim sistemlerine verilen genel ad” olarak tanımladı. Emre Emil, SAP hakkında da bilgiler vererek SAP’ın iş süreçlerini kolaylaştırdığını, verimliliği arttırarak anlık bilgi akışı ile genel işletme performansına katkı sağladığını söyledi. Öğrencilerin sektör ve iş hayatı ile ilgili merak ettikleri konulara açıklık getiren Emil, sunumun ardından katılımcıların sorularını cevapladı. Öğrencilere alanları ile ilgili tecrübeler sunmak ve mesleklerine yönelik önemli bilgiler vermek amacıyla yapılan eğitimler, dönem boyunca her hafta farklı bir katılımcı ile devam edecek.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01PLAY-OFF’UN OYNANACAĞI STAD BELLİ OLDU
- 02MÜSİAD'DAN STRATEJİK BULUŞMA
- 03İSTİHDAMA KATKI SAĞLAYAN FİRMALAR ÖDÜLLENDİRİLECEK
- 04BATMANLI VALİ AYGÖL TUNCELİ’YE ATANDI
- 05OTOGAR, DURAKLAR VE HALDE YOĞUN ÇALIŞMA
- 06GÜVENLİK GÖREVLİSİNE SALDIRIYI KINADILAR
- 07VALİ YARDIMCILARI DEĞİŞTİ
- 08VALİ CANALP’TEN PETROLSPOR’A TEBRİK MESAJI
- 09“1960 DARBESİ KARA BİR LEKEDİR”
- 10BATMAN VE EDİRNE ARASINDA GÖNÜL KÖPRÜSÜ
- 11UYUŞTURUCUYA DARBE: 2 OPERASYON, 2 TUTUKLAMA!
- 12ALTYAPI VE ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR!
- 13SANAYİ SİTESİNE ÇÖZÜM ZİYARETİ
- 14İL ÖZEL İDARE MAKİNE PARKINI GÜÇLENDİRDİ
- 15“FİNAL MAÇI AMED’DE OYNANSIN”
Henüz Yorum yok