
Çevreci ve öğrenci buluşmaları devam ediyor
Çevreci ve öğrenci buluşmaları devam ediyor
Batman Çevre Gönüllüleri Derneği yöneticileri, Çevre Haftasındaki etkinlikler kapsamında Piri Reis Anadolu Lisesi ve Adem İlkkılıç İlkokulu öğrencileriyle buluştu.
“ÇEVRECİ ÖĞRENCİLER DOĞAYI VE ÇEVREYİ SAVUNURLAR”
Öğrencilere çevre bilincini kazandırmak için yıllardır çeşitli okullarda konferans ve söyleşiler düzenleyen Batman Çevre Gönüllüleri Derneği yöneticileri, çevre haftasında önce Piri Reis Anadolu Lisesi, ardından ise Adem İlkkılıç İlkokulu öğrencileriyle buluştu. Piri Reis okul yöneticilerinin daveti üzerine geçtiğimiz hafta içinde Batman Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Hasan Argunağa, öğrencilerle söyleşi gerçekleştirdi. Daha sonra Argunağa ve Batman Çevre Gönüllüleri Derneği Denetleme Kurulu Başkanı Recep Kavuş, bu kez Adem İlkkılıç İlkokulunda öğrencilerle buluştu ve çevre konulu söyleşi gerçekleştirdiler. Her iki okulda duyarlı öğretmenlerin de katıldığı söyleşide öğrenciler dernek yöneticilerine çevre sorunları konusunda çeşitli sorular yöneltirken, doğa ve çevreyi koruma sözü verdiler.
Batman Çevre Gönüllüleri Derneği yöneticileri, “Daha güzel ve aydınlık yarınlar, daha yaşanabilir bir gelecek için hepimize önemli görevler düşüyor. Tüm öğrencilerin çevreci olmaları, çevre bilincini kazanmaları gerektiğine inanıyoruz. Çevreci öğrenciler doğayı ve çevreyi savunurlar, zarar veremezler. Okul etkinliklerimiz sürecektir” dediler.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BAKAN YUMAKLI “6 MİLYONDAN FAZLA FİDANI TOPRAKLA BULUŞTURDUK”
- 02VALİ CANALP’A 186. YIL ZİYARETİ
- 03NASIROĞLU, BÖĞÜRTLEN HASADINA KATILDI
- 04İL BAŞKANI YILMAZ’DAN LGS ÖĞRENCİLERİNE BAŞARILAR DİLEDİ
- 055.240 PAKET KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ
- 06“KINAMAK YETMEZ, SOMUT ADIMLAR ATILMALI”
- 07Baytar, “Kaybedilen insanlarımızın unutulmasına izin vermeyeceğiz”
- 08“Hasatla Başlayan Umut: Batman’a 134 Milyonluk Yeni Yatırım”
- 09ANIZ YANGINLARINA KARŞI ÇEVRECİLERDEN ACİL ÖNLEM ÇAĞRISI
- 10EĞİTİMDE DİJİTAL DÖNÜŞÜM HIZ KAZANDI
- 11TMMOB BATMAN İKK’DAN UYDU KENT TEPKİSİ
- 12NASIROĞLU “BABALAR, YOL GÖSTERİCİ VE ROL MODELDİR”
- 13PETROLSPOR’DA GÖREVLENDİRMELER BELLİ OLDU
- 14TUNÇ VE SEVİM AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
- 15Araç sahipleri kedilere dikkat
Henüz Yorum yok