
DEVA ÇEVRECİLERİ ZİYARET ETTİ
DEVA’dan Çevrecilere üst düzey ziyaret!..
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Doğa ve Çevre Politikaları Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Evrim Rızvanoğlu, Batman’da yıllardır çevre mücadelesi veren Batman Çevre Gönüllüleri Derneği’ni bir heyetle birlikte ziyaret etti.
EVRİM RIZVANOĞLU: “ÇEVRE İÇİN EYLEM PLANLARI HAZIRLIYORUZ”
Genel Başkanlığını Ali Babacan’ın yaptığı DEVA Partisi, çevre için oluşturduğu birimle çevre eylem planları hazırlarken, bu kapsamda doğa ve çevre mücadelesi veren sivil toplum örgütlerine ziyaretler gerçekleştiriyor. DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı olan ve parti bünyesinde oluşturulan Doğa ve Çevre Politikaları biriminin Başkanlığını yürüten Evrim Rızvanoğlu, dün beraberindeki heyetle Batman Çevre Gönüllüleri Derneği’ni ziyaret ederek, çevre konusunda istişarelerde bulundu. İl Başkanı Avukat Melik Müjdeci, partinin üst düzey yöneticileri ile Batman Çevre Gönüllüleri Derneği’ni ziyaret eden Rızvanoğlu, çevre mücadelesi veren sivil toplum örgütlerini önemsediklerini belirterek, şöyle konuştu: “DEVA Partisi olarak ülkenin doğa ve çevre sorunlarını çok önemsiyoruz. Doğa ve Çevre Politikaları birimini oluşturduk. Bu konuda sürekli çalışma halindeyiz. Çevre ve Doğa Eylem Planı hazırlıyoruz. Bunu seçim çalışmaları için yapmıyoruz. Türkiye’de doğa ve çevre için mücadele veren sivil toplum örgütlerinin görüş ve önerilerini önemsiyoruz. Sizi ziyaret ederek istişare yapmak istedik.”
ARGUNAĞA: “SİYASAL PARTİLERİN ÇEVRE POLİTİKALARI OLMALIDIR”
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve beraberindeki heyeti ağırlayan Batman Çevre Gönüllüleri Derneği yöneticileri, çevre mücadelesinde sorunlarla mücadele etmeyi ibadet gibi gördüklerini ifade ettiler. Batman Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Hasan Argunağa, “Ülkemizin, bölgemizin ve kentimizin önemli çevre sorunları var. Bu sorunlarla mücadelede sivil toplum örgütleri büyük sorumlulukla hareket ederken, aynı duyarlılığı siyasal partilerde göremiyoruz. Oysa ki tüm siyasal partilerin çevre politikaları olmalıdır. DEVA Partisi’nin bu konuda Doğa ve Çevre Politikaları Başkanlığı adıyla bir birim oluşturmasını olumlu bir gelişme olarak görüyoruz. Çevre Eylem Planlarınız için istişarelerde bulunmanızı da takdirle karşılıyoruz” dedi.
Bu arada yaklaşık bir saat süren ziyarette çevre sorunları üzerine değerlendirmeler yapıldı. Rızvanoğlu’nun çevre örgütünü ziyaret etmesi takdirle karşılandı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 06YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 07Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ATATÜRK PARKINDA BAYRAM COŞKUSU
- 02Mor Kiryakus Manastırına ulaşım artık daha konforlu
- 03PETROLSPOR’DA YENİDEN YAPILANMA KARARI
- 04YILMAZ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
- 05BATSO BAŞKANI DEMİR’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI
- 06BAŞKAN AKKUŞ'UN ACI GÜNÜ
- 07VALİ CANALP “BAYRAMLAR DAYANIŞMA VE SORUMLULUK ZAMANIDIR”
- 08DicleFest Batman’da başlıyor
- 09BAB-GED’ den Kurban Bayramı mesajı
- 10KORUMA DERNEĞİ YÖNETİMİNDEN VALİ’YE ZİYARET
- 11SENDİKADAN ERKEN MAAŞ TALEBİ
- 12TUĞGENERAL KOÇ’TAN BATSO’YA ZİYARET
- 13CİGERLO TOKİ SAKİNLERİNİ DİNLEDİ
- 14UYDU KENT VE EKOLOJİK TURİZM PROJESİ TANITILDI
- 15“BAYRAM ALIŞVERİŞİNİ YEREL ESNAFTAN YAPIN”
Henüz Yorum yok