
"İnternet kafe denetimleri sıklıkla yapılmalı"
Batman Valisi Ahmet Deniz, belediye, emniyet müdürlüğü ve diğer ilgili kurumların iş birliği içerisinde internet kafelere yönelik denetimlerin sıklıkla yapılması talimatı verdi.
Batman İl İdare Şube Başkanları Toplantısı, Vali Deniz başkanlığında valiliğin toplantı salonunda yapıldı.
İlin genel sorunlarının masaya yatırılarak değerlendirildiği toplantıda Deniz, katılımcılara hitap etti.
Batman'ın hareketli ve dinamikleri olan bir şehir olduğunu belirten Deniz, "İlimizin en önemli sorunu işsizliktir. Gece gündüz demeden onunla uğraşıyoruz. Organize Sanayi Bölgesi'nde yapılan kamulaştırma çalışmalarının sonuna geldik. Bu işler tamamlandığında yatırımcılar için yer tahsis çalışmalarına başlanacaktır." dedi.
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından açılan Sosyal Market'te ihtiyaç sahiplerinin giyim ihtiyaçlarının giderildiğini anlatan Deniz, "Kurum müdürleri olarak hane ziyaretleri yapalım, vatandaşlarımızın gönüllerine dokunalım. Buna her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var." ifadelerini kullandı.
İçişleri Bakanlığı tarafından 15 ilde uygulamaya geçirilecek olan "Açık Kapı Projesi" kapsamında Batman'ın pilot il seçildiğini bildiren Deniz, şunları söyledi: "Bu kapsamda, valilik girişinde yapımı tamamlanan büroda vatandaşımıza hizmet vereceğiz. Proje kapsamında görev alan uzman personel, vatandaşlarımızın istek ve taleplerini alarak, ilgili kurumlara iletecek. Bu konuda kurumlara iletilen vatandaşların istek ve sorunlarının kurum yöneticileri tarafından ivedilikle cevaplanması gerekiyor."
Kurumlar arası koordinasyona değinen Deniz, iş ve işlemlerin daha hızlı yapılması için kurumların iş birliğinin önemli olduğunu belirtti.
İnternet kafe denetimlerine değinen Deniz, belediye, emniyet müdürlüğü ve diğer ilgili kurumların iş birliği içerisinde denetimlerin sıklıkla yapılmasını istedi.
Kamu kurumlarının temizliği ve düzeni konusunda kurum yöneticilerine uyarılarda bulunan Deniz, kurumların çevre düzenlemesi ve temizliğine dikkat edilmesini istedi. Her kurumun kendi görev alanıyla ilgili vatandaşa verilen hizmetlerde gerekli çalışmaların takip ve denetimini yapmalarını isteyen Deniz, vatandaşın memnuniyetinin her şeyden önemli olduğunu kaydetti.
Toplantı, yapılan değerlendirmelerin ardından sona erdi.
Toplantıya; Vali Deniz'in yanı sıra Batman Belediye Başkan Vekili Sabri Aydın, Batman Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Gülriz Kozbe, kaymakamlar ve kamu kurum yöneticileri katıldı.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01EKMEN, ASGARİ ÜCRET İÇİN ARA ZAM ÇAĞRISI YAPTI
- 02‘Gençlerin daha fazla söz sahibi olmasını istiyoruz’
- 03İHD, 690. KEZ EYLEM YAPTI
- 04BALPINAR ŞAMPİYON OLDU
- 05''HALKA AİT YEŞİL ALANLAR İŞGAL ALTINDA''
- 06OKULA GİDEMEYEN ÖĞRENCİNİN KARNESİNİ VALİ CANALP VERDİ
- 07ÜNİVERSİTEDE KEPLER HAVALANDI
- 08171 BİN ÖĞRENCİ KARNE HEYECANI YAŞADI
- 09“SÜS HAVUZLARI VE SULAMA KANALLARINA GİRMEYİN”
- 10TRAFİK DENETİMLERİNE HAVA DESTEĞİ
- 11DEM Partili Oduncu’dan Kuraklık Uyarısı: Toprak Susuz, Çiftçi Çaresiz
- 12“CAZİBELİ SU TEMİN SİSTEMİNE GEÇİYORUZ”
- 13DEVA Partisi İl Başkanı Yılmaz’dan YKS Öncesi Sessizlik ve Duyarlılık Çağrısı
- 14BÖLGE BAROLARINDAN TBMM’YE BARIŞ SÜRECİ ÇAĞRISI
- 15“GAZETELER KAPANMADAN YEREL BASIN DESTEKLENMELİ”
Henüz Yorum yok