
Miting Havasında Bayramlaşma
AK Parti Bayram kutlama turlarına devam ediyor
AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi(SKM) tarafından organize edilen Ramazan Bayramı kutlamalarına AK Parti Milletvekili Adayları Ziver Özdemir, Murat Güneştekin, Mehmet Şat, Murat Çiçek ve Ayla Işık katıldı.
Ramazan Bayramının 2. gününde Kayapınar beldesi, Gercüş, Hasankeyf ve Beşiri ilçelerinde gerçekleşen coşkulu bayramlaşmadan sonra bayramın 3. gününde de Bekirhan beldesi, Kozluk, Sason ilçeleri ve Sason'a bağlı Karşıyaka Mahallesi, Yukarı Mahalle, Yiğitler Köyü ve Geçitli Köyü'ndeki vatandaşların Ramazan Bayramı tebrik edildi.
Miting havasında geçen bayramlaşma törenlerine binlerce vatandaş katıldı.
"Batman Marka Şehir Olacak"
Sason'da Miting havasında geçen bayramlaşma töreninde konuşan AK Parti Milletvekili Adayı Ziver Özdemir, 16 yıllık AK Parti hükümetleriyle beraber ülkenin dört bir yanında olduğu gibi Batman'da da birçok hizmetin gerçekleştiğini vurguladı. Hizmetlerin devam edebilmesinin 24 Haziran'da alınacak güçlü destekten geçeceğini belirten Özdemir, "16 yılda hükümetlerimiz yurdun dört bir tarafında güzel izler bırakan hizmetlere imza attılar.
Bu hizmetler bölge ayrımı yapılmadan yapıldı. Karadeniz'de Ege'de ne yapılmışsa bölgemizde ve Batman'da da yapılmıştır. Hatta, bölgemizin sosyo-ekonomik durumu göz önünde bulundurularak AK Parti hükümetleri zamanında bölgemiz birçok konuda pozitif ayrımcılığa tabi tutulmuştur. 24 Haziran'da tekrar iktidara geldiğimizde Batman ve Sason için daha çok hizmetlerde bulunacağız. Batman'ın huzuru, kalkınması ve marka şehire dönüşmesi için elimizden gelen çaba ve gayreti sarfedeceğiz." şeklinde konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’da 14 mahallede elektrik kesintisi uygulanacak
- 02“EKONOMİK KURTULUŞUN REÇETESİ YENİDEN REFAH’TADIR”
- 03ODUNCU, BATMAN’IN SORUNLARINI MECLİS GÜNDEMİNE TAŞIDI
- 04FATİH ERBAKAN, BATMAN’DA MİLLİ GENÇLİK DERNEĞİ İL BAŞKANLIĞINI AÇTI
- 05AK PARTİ BATMAN HEYETİ ERZURUM BÖLGE TOPLANTISINDA
- 06ÇALIK İLE FİDAN'IN AKIBETİ SORULDU
- 07OTOBÜS BİLETLERİNE YENİ ZAM!
- 08TMMOB, “İMAR REVİZYONLARIYLA HAFIZA YOK EDİLEMEZ”
- 09BAMED KURULDU
- 10 PİYASADA SAHTE ALTIN TEHLİKESİ
- 11PARKLAR HİJYENİK HALE GETİRİLİYOR
- 12VALİ CANALP, BAŞKAN EKMEN’İ AĞIRLADI
- 13PETROLSPOR’LU ATLETLERDEN MÜTHİŞ BAŞARI
- 14DEM Parti’den gazeteci Yoksu’nun tutuklanmasına tepki
- 15ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ'NDE KORKUTAN YANGIN
Henüz Yorum yok