
TÜGVA’DAN “40 HADİS YARIŞMASI”
TÜGVA’DAN ÇİZİMLERLE “40 HADİS YARIŞMASI”
TÜGVA’nın ortaokul öğrencilerine yönelik yarışmalarından biri olan “Çizimlerle 40 Hadis” yarışmasının başvuruları devam ediyor. Yarışmada çocukların sanatsal yönlerinin geliştirilmesi hedeflenirken aynı zamanda belirlenen hadisler ile peygamber sevgisinin pekiştirilmesi de amaçlanmaktadır.Yarışma da Türkiye’de ilk 20’ye giren öğrencilere çeşitli ödüller verilecektir.
Online Son Başvuru Tarihi:14.02.2021
Elden Teslim Son Başvuru Tarihi 26.02.2021

Yarışma ile ilgili olarak açıklama yapan TÜGVA Batman İl Temsilcisi Mehmet ONUTÇU, TÜGVA ‘nın marka olmuş Çizimlerle kırk hadis yarışmasını geçen sene Batman’ın merkez ve İlçelerdeki okullarımızda tanıtımını yaparak yüksek bir katılımcı sayısına ulaşmıştık. Bu sene de Batman’ın reklam bilbordlarında yarışmamızın tanıtımını yaparak geçen senelere göre daha fazla bir katılım sağlanmasını hedefliyoruz. Onutçu bu yarışmadaki temel amacımızın öğrencilerin Peygamber Efendimizin sözlerini okuyarak anlamasının yanında, bunları çizerken, düşünmelerini, hayal etmelerini ve zihinlerinde Peygamber Efendimizin öğütlerinin yerleşmesini amaçladıklarını söyledi. Özellikle çocuklarımızın evlerde olduğu şu pandemi sürecinde ev ortamına daha neşeli ve daha güzel bir hale getirecek bir yarışma. Tabii çizimlerle 40 Hadis Yarışmasının ödülleri de çocuklarımızı mutlu edecek şekilde düşündük. dedi.

TÜRKİYE’DE İlk 20’ye Giren Öğrencilere Şu Ödüller Verilecektir.
• İlk 5’e giren elektrikli scooter
• ikinci 5’e tablet
• 10 kişiye akıllı bileklik
Yarışmaya Nasıl Başvurulacak ?
TÜGVA Çizimlerle 40 Hadis Yarışmasına http://tugva.org/cizimlerle-40-hadis/ adresinden başvuru yapabilir. Yarışma ile ilgili detaylı bilgiye de buradan ulaşabilirsiniz.

Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01HAMİDİ TOPRAĞA VERİLDİ
- 02VALİ CANALP, 500 TAM PUAN ALAN ÖĞRENCİLERİ AĞIRLADI
- 03BELEDİYE’DEN YANGIN UYARISI
- 04TOPTAN GİYİM ESNAFINDAN ÖRNEK KARAR “PAZAR GÜNLERİ TATİL”
- 05DEM Parti: Doğa Katliamını Affetmeyeceğiz
- 06VALİ CANALP’TEN ÖĞRENCİLERE DİCLEFEST SÜRPRİZİ
- 07AK PARTİ’DE AYLIK İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 08BAŞKAN YILMAZ “BU MÜCADELEDE KİMSE YALNIZ DEĞİL”
- 09BAHİS VE ÇEVRİMİÇİ ÇOCUK TACİZİ OPERASYONU
- 10PETROLSPOR SÜPER LİG'DE GÖZ DOLDURDU
- 11KAPLAN’DAN UYARI: ULUSAL MARKETLER ESNAFI BİTİRİYOR!
- 12EKMEN, ASGARİ ÜCRET İÇİN ARA ZAM ÇAĞRISI YAPTI
- 13‘Gençlerin daha fazla söz sahibi olmasını istiyoruz’
- 14İHD, 690. KEZ EYLEM YAPTI
- 15BALPINAR ŞAMPİYON OLDU
Henüz Yorum yok