
Ramanlı, İluh Mahallesindeki sorunları dinledi
Ziyaret sırasında mahalle muhtarı Mehmet Ali Sakar ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Ramanlı, halkın sorun ve taleplerini dinledi.
İluh Mahallesindeki esnafı da ziyaret eden Ramanlı, esnafın ekonomik durumu hakkında görüş alışverişinde bulundu. Ziyaretinde mahalledeki metruk binaların yıkılması, tapu sorunları, altyapı ve doğalgaz eksiklikleri, İluh Deresi ve parklarla ilgili yaşanan sıkıntıları öğrenen Ramanlı, bu sorunların çözümü için öneriler sundu. Ayrıca mahalledeki okulları da ziyaret eden Ramanlı, öğretmen ve öğrencilerle sohbet ederek eğitim alanındaki sorunlar ve yapılabilecek iyileştirmeler konusunda fikir alışverişinde bulundu. Ziyaretinin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Milletvekili Ramanlı, "İluh Mahalle’mizi ziyaret ederek mahalle sakinlerimize ve esnafımıza misafir olduk, sıkıntılarını ve taleplerini birinci ağızdan dinledik. Ardından Hüseyin Özay İlköğretim Okulu ve Dr. Fuat Sezgin Lisesi’ni ziyaret ettik.
Öğretmenlerimizle ve öğrencilerimizle hasbihal ettik. Her zaman halkımızla iç içe olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. Mahalle sakinleri ise Ramanlı'nın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, sorunların çözümü noktasında gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti. HÜDA PAR Batman İl Teşkilatı üyelerinin de katıldığı ziyaretlerde, mahallede yapılması gereken çalışmaların takipçisi olunacağı vurgulandı.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01RTÜK’ten Batman Rektörüne ziyaret…
- 02570 ARILI SEPET KOVANI DAĞITILDI
- 03SULAMA KANALLARINA SU VERİLDİ
- 04KURBANLIKLAR PAZARDA
- 05SAĞLIKLI YAŞAM YÜRÜYÜŞÜ YAPILDI
- 06“SASON ÇİLEĞİ, DÜNYA PAZARINDA YERİNİ ALACAK”
- 07Cansuyu Derneği Batman’da kurban çalışmalarına hazır
- 08ATIK PİL KAMPANYASI DEVAM EDİYOR
- 09MALABADİ’DE ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
- 10DİCLE ELEKTRİK ENERJİ ALTYAPISINI GELECEĞE TAŞIYOR
- 11BATMANLI GENÇLER ALS’YE UMUT OLDU, BATGEV SAHİP ÇIKTI
- 12KÖY OKULU TÜRKİYE FİNALİNE KALDI
- 13BAHÇEVAN OCAKBAŞI AÇILDI
- 14AYKOME’NİN ETKİLERİ GÖRÜLMEYE BAŞLANDI
- 15TEMİZ PARKLAR İÇİN EL ELE
Henüz Yorum yok