
Raudi CNR İmob Fuarı’nın yıldızı oldu
Raudi CNR İmob Fuarı’nın yıldızı oldu
“Dünyanın masacısı” sloganı ile her geçen gün daha da büyüyen Raudi, bu sene 14.’sü düzenlenen 2018 Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’ndayemek masalarından sandalyeye, TV mobilyasında Chester gruplara kadar birçok ürünü ile sektör profesyonelleri ve tüketicileriyle buluştu.
23-28 Ocak tarihleri arasında CNR Expo tarafından Yeşilköy CNR Expo fuar alanında düzenlenen fuardadünyanın masacısı Raudi, 9.salonda 9B07 nolu stantta yer aldı. 20 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren Raudi, gelişen teknolojiler ve bu gelişimlerin günlük hayata yansımalarını takip etme olanağıyla sergilediği yenilikçi ve modern ürünlerini özel tasarımlı standıyla ziyaretçilerle buluşturdu.Kendi tasarımlarını üreten, yurt içi veyurt dışında bir çok ülkeye ihraç eden Raudi, ziyaretçilerin yoğun ilgisini gördü.
ZİYARETÇİLERDEN YOĞUN İLGİ
Batman’daki modern fabrikaları ile her geçen gün tüketicisini kusursuz ürünlerle buluşturan Raudi Genel Müdürü Nihat İpekyüz; “Tam 8 yıldır düzenli olarak İMOB fuarına katılıyoruz ve çok olumlu dönüşler alıyoruz. Hem kendi yenilikçi ve modern ürünlerimizi tüketicilerimizle buluşturuyoruz hem de sektör dinamiklerini canlı olarak takip edebiliyoruz” dedi.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01MÜSİAD'DAN STRATEJİK BULUŞMA
- 02İSTİHDAMA KATKI SAĞLAYAN FİRMALAR ÖDÜLLENDİRİLECEK
- 03BATMANLI VALİ AYGÖL TUNCELİ’YE ATANDI
- 04OTOGAR, DURAKLAR VE HALDE YOĞUN ÇALIŞMA
- 05GÜVENLİK GÖREVLİSİNE SALDIRIYI KINADILAR
- 06VALİ YARDIMCILARI DEĞİŞTİ
- 07VALİ CANALP’TEN PETROLSPOR’A TEBRİK MESAJI
- 08“1960 DARBESİ KARA BİR LEKEDİR”
- 09BATMAN VE EDİRNE ARASINDA GÖNÜL KÖPRÜSÜ
- 10UYUŞTURUCUYA DARBE: 2 OPERASYON, 2 TUTUKLAMA!
- 11ALTYAPI VE ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR!
- 12SANAYİ SİTESİNE ÇÖZÜM ZİYARETİ
- 13İL ÖZEL İDARE MAKİNE PARKINI GÜÇLENDİRDİ
- 14“FİNAL MAÇI AMED’DE OYNANSIN”
- 15BATMAN PETROLSPOR FİNALDE
Henüz Yorum yok