
Batman'da İlk Semt Polikliniği Hasta Kabulüne Başladı
Batman'da İlk Semt Polikliniği Hasta Kabulüne Başladı
Bir süre önce yapımına başlanan Bayındır Semt Polikliniği hizmet vermeye başladı. Bölge Devlet Hastanesi ile Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinin yoğun hasta yükünü azaltmaya yönelik yapılan semt polikliniği hasta kabulüne başladı.
Farklı branşlarda poliklinik hizmeti verilecek

İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Hakan Pamukçu, “Batman İl merkezinde hizmet vermekte olan Batman Bölge Devlet Hastanesi ve Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinin yoğun olan mevcut hasta yükünü azaltmak ve sağlık hizmetine erişimi kolaylaştırmak amacı ile Bayındır Mahallesinde bir süre önce başlatmış olduğumuz semt polikliniği tamamlanmış olup, 16.09.2019 tarihi itibariyle hasta kabulüne başlamış bulunmaktadır. Batman Bölge Devlet Hastanesine Bağlı Bayındır Semt Polikliniği Bayındır Mah. 3607 Sok No:56 konumda bulunan binada Bayındır Aile Sağlığı Merkezi ile beraber hizmet vermektedir. 2 poliklinik odalı dâhiliye, 2 poliklinik odalı çocuk hastalıkları, 2 poliklinik odalı kadın hastalıkları, 1 poliklinik odalı KBB, 1 poliklinik odalı genel cerrahi, radyoloji polikliniği ve 1 poliklinik odalı göz hastalıklarından oluşan branşlar hizmet verecektir.” dedi.
Gerekli donanıma sahip

Pamukçu ilaveten şunu söyledi, “Tüm birimler ve tıbbi cihazlar son teknoloji ile donatılmış olup, semt polikliniğinde röntgen cihazı, göz muayene cihazları, kan alma birimi, hasta kabul, laboratuvar, acil müdahale odası, NST odası, pansuman odası, ultrason ve radyoloji odası bulunmaktadır. 10 doktor, 5 hemşire, 4 otomasyon görevlisi, 2 radyoloji teknisyeni, 5 temizlik personelinin hizmet vereceği Bayındır Semt polikliniğinin semt sakinlerine ve Batman’a hayırlı olmasını diliyoruz.”
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01RTÜK’ten Batman Rektörüne ziyaret…
- 02570 ARILI SEPET KOVANI DAĞITILDI
- 03SULAMA KANALLARINA SU VERİLDİ
- 04KURBANLIKLAR PAZARDA
- 05SAĞLIKLI YAŞAM YÜRÜYÜŞÜ YAPILDI
- 06“SASON ÇİLEĞİ, DÜNYA PAZARINDA YERİNİ ALACAK”
- 07Cansuyu Derneği Batman’da kurban çalışmalarına hazır
- 08ATIK PİL KAMPANYASI DEVAM EDİYOR
- 09MALABADİ’DE ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
- 10DİCLE ELEKTRİK ENERJİ ALTYAPISINI GELECEĞE TAŞIYOR
- 11BATMANLI GENÇLER ALS’YE UMUT OLDU, BATGEV SAHİP ÇIKTI
- 12KÖY OKULU TÜRKİYE FİNALİNE KALDI
- 13BAHÇEVAN OCAKBAŞI AÇILDI
- 14AYKOME’NİN ETKİLERİ GÖRÜLMEYE BAŞLANDI
- 15TEMİZ PARKLAR İÇİN EL ELE
Henüz Yorum yok