
KERMES HAZIRLIĞI
Batman Umut Kervanı yetim ve muhtaçların yararına kermes düzenliyor
Batman Umut Kervanı, yetim ve muhtaç aileler yararına “Yetim ve Muhtaçlara Umut Ol” temasıyla kentte düzenleyeceği kermese tüm halkını davet etti. Kermesin 5 gün süreceği bildirildi.
Atatürk Parkı yanında 22-26 Ekim'de, 10.00 ila 20.00 saatleri arasında yapılacak kermese tüm Batmanlılar davet edildi.
Batman Umut Kervanı Başkanı Salih Güzel yaptığı açıklamada, kermeste hayırseverlerin yapacakları sıcak ev yemekleri, tatlı, hediyelik eşya, giyim ve muhtelif eşya çeşitlerinin satılacağını belirtti.
“Kermesimiz geleneksel hale geldi”
Tüm hayırsever halkın yetim ve muhtaçların yararına düzenleyecekleri kermese davetli olduğunu söyleyen Güzel, “Batman Umut Kervanı olarak 2005’ten beri yetim, muhtaç ve ihtiyaç sahibi olduğunu tespit ettiğimiz ailelerin ihtiyacını gidermeye dönük belli dönemlerde faaliyetler yürütmekteyiz. Bu kapsamda her yıl geleneksel hale getirmiş olduğumuz ve ekim ayının ikinci yarısında gerçekleştirmeye gayret ettiğimiz, sadece salgın döneminde ara verdiğimiz kermes faaliyetimizi Allah nasip ederse bu yılda 22-26 Ekim tarihleri arasında Batman Atatürk Parkı yanındaki sokakta icra edeceğiz.” dedi.
.jpg)
Batman Umut Kervanı yetim ve muhtaçların yararına kermes düzenliyor
Salih Güzel
“Hayırseverler kermese katkıda bulunabilir”
‘Yetim ve Muhtaçlara Umut Ol’ temasını şiar edindiklerini vurgulayan Güzel, şöyle devam etti:
“Bu temayla kermesimizi düzenleyeceğiz. Buradan gelecek gelirlerle bir nebzede olsun kayıtlarımızda bulunan yetim ve ihtiyaç sahibi mağdurların ihtiyaçlarını gidermek için kullanacağız. Hayırseverler kermesimize bizzat gelerek kermesten malzeme alıp katkı sunacakları gibi, kendi evlerinden el işi olsun, yemek çeşitleri olsun, nakdi yardıma dönüştürülebilecek tüm malzemelerle kermesimize katkıda bulunabilirler.”
“Kermes tüm halka açık”
Açıklamasında hayırseverlere çağrıda bulunan Güzel, “22-26 Ekim tarihleri arasında sabah saat 10.00 ila akşam 20.00’e kadar kermesimiz tüm halka açık olacaktır. Kermesimizde giyim, yemek, tatlı, evlerin süs eşyaları, kırtasiye ürünleri gibi nakdi yardıma dönüştürebileceğimiz tüm malzemelerle yardım oranımızı yüksek tutmaya çalışacağız. Bundan önce Batmanlı hayırseverler bizi yalnız bırakmamışlardı. Yine bu kermeste de bizi yalnız bırakmayacaklarına olan inancımız tamdır.” ifadelerini kullandı.
Etiketler : #KERMES,#HAZIRLIĞI,
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01HARZEMİ YIL SONU SERGİSİ
- 02BATMAN ÜNİVERSİTESİ DİŞ HASTANESİ YÜKSELİYOR
- 03BATMAN EMEKÇİLERİ ANKARA’DA SES VERDİ
- 04DİCLEFEST BATMAN’DA KAPILARINI AÇTI
- 05EKMEN “BATMAN’DA EKONOMİK VE SOSYAL TIKANMA DERİNLEŞİYOR”
- 06BATSO'DAN NİTELİKLİ İSTİHDAM ATAĞI
- 0710 KİLO UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ
- 08YediHilal Batman’dan Yaz Okulu Çağrısı: “Senin Yazın 2025” Başvuruları Devam Ediyor
- 09PETROLSPOR BEYAZ GRUPTA
- 10TRC3 BÖLGESİ VALİLERİ DİKA TOPLANTISINDA BULUŞTU
- 11ACILI AİLEYE BAŞSAĞLIĞI ZİYARETİ
- 12KAÇAK YAPILAŞMAYA GEÇİT YOK
- 13KURAKLIK BATMAN’I VURUYOR
- 145 AYDA 272 BİN YOLCUYA HİZMET VERİLDİ
- 15RAMANLI, AİLELERİN ACISINI PAYLAŞTI
Henüz Yorum yok