
‘GÜÇLÜ OLMANIN YOLU EĞİTİM’
İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Nezir SEVİM: ‘GÜÇLÜ OLMANIN YOLU EĞİTİM’
İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Nezir SEVİM, Şube Müdürümüz Erdal BULUT ve Özel Büro Koordinatörü Murat IŞIK ile birlikte Ulaşlı İlkokulu-Ortaokulu, Yayalar İlkokulu ve Yanıkkaya İlkokulu-Ortaokulunu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle buluştu.
‘Güçlü Olmanın Yolu Eğitim’
Öğretmenlerle yaptığı toplantıda değerlendirmelerde bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Nezir SEVİM, hedeflerinin öğrencileri en iyi şekilde yetiştirmek olduğunu ve ülke olarak güçlü olma yolunun eğitimden geçtiğini söyledi.
İlçe Milli Eğitim Müdürümüz SEVİM; “Okullarda eğitim süresince öğrencilerimiz bir yandan hayata hazırlanırken bir yandan da araştıran, yeni bilgiler üretebilen ve projeler hazırlayabilen, bilimsel araştırma yapabilen, bilimsel ve teknolojik gelişmeleri izlemelerine yardımcı olacak şekilde iyi yetişmelerini sağlamak hepimizin görevidir” dedi.
Konuşmasının devamında; eğitimde feda edilecek tek ferdimizin olmadığını belirten Müdürümüz Sevim; "Denizdeki son balık avlandığında, dağdaki son ağaç kesildiğinde, atmosferdeki son nefes tüketildiğinde insanoğlunun başını ellerinin arasına alarak düşünmesi bu durumu kurtarmaya yetmeyecektir. Bu nedenle çocuklarımızın önünü açmak zorundayız." İfadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01RTÜK’ten Batman Rektörüne ziyaret…
- 02570 ARILI SEPET KOVANI DAĞITILDI
- 03SULAMA KANALLARINA SU VERİLDİ
- 04KURBANLIKLAR PAZARDA
- 05SAĞLIKLI YAŞAM YÜRÜYÜŞÜ YAPILDI
- 06“SASON ÇİLEĞİ, DÜNYA PAZARINDA YERİNİ ALACAK”
- 07Cansuyu Derneği Batman’da kurban çalışmalarına hazır
- 08ATIK PİL KAMPANYASI DEVAM EDİYOR
- 09MALABADİ’DE ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
- 10DİCLE ELEKTRİK ENERJİ ALTYAPISINI GELECEĞE TAŞIYOR
- 11BATMANLI GENÇLER ALS’YE UMUT OLDU, BATGEV SAHİP ÇIKTI
- 12KÖY OKULU TÜRKİYE FİNALİNE KALDI
- 13BAHÇEVAN OCAKBAŞI AÇILDI
- 14AYKOME’NİN ETKİLERİ GÖRÜLMEYE BAŞLANDI
- 15TEMİZ PARKLAR İÇİN EL ELE
Henüz Yorum yok