Fikirzen, başarılarını kanıtlamaya devam ediyor
Fikirzen, başarılarını kanıtlamaya devam ediyor
360 derece iletişim hizmeti veren ve 15 yıldır Batman’da çalışmalarını sürdüren Fikirzen Reklam Ajansı, sektörün öncü ulusal dergisi Campaign Türkiye Dergisi’nin Eylül sayısında yer aldı.
1968 yılından bu yana Reklam, Medya, PR ve Pazarlama İletişimi sektörlerinin global referans dergisi Campaign Türkiye’nin, sektörün kalbinin attığı İstanbul dışındaki şehirlerde büyük işler başaran ajansları konuk aldığı İstanbul Dışı Sayfası’na konuk olan Fikirzen, röportajda ajansın faaliyetlerinden, geçmiş dönem başarılı işlerinden ve gelecek hedeflerinden bahsetti. Reklamcılık ve pazarlama iletişimi sektörlerinin gelişimine katkı sağlamak misyonuyla İngiltere, Asya Pasifik, Orta Doğu ve Hindistan edisyonlarından sonra Türkiye’de Türkçe olarak yayımlanan dergide ilk kez bir Batman firması yer aldı.
EKİP ÇALIŞMASI BAŞARI GETİRDİ
Ajansın Kurucusu Nurettin Kaya ve Cemal Kaya ile ajans ekibinin çalışmalarına yer verilen röportajda “İstanbul dışı sayfalarımızda bu ay Batman’dan Fikirzen’i misafir ettik. Yerel firmalar dışında, global firmaların bölgedeki yatırımları için de çalışmalar yapan ajansın odak noktası iyi fikir. Öyle ki isimlerini “Fikir ustası” koyacak kadar önemsiyorlar bunu. Geleneksel ve dijital reklamcılığı aynı çatı altında toplayan ajansla Batman’da yürüttükleri faaliyetleri konuştuk.” cümleleri dikkat çekti.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“BAYRAMLAR, BARIŞ VE KARDEŞLİĞİN EN GÜÇLÜ SEMBOLÜDÜR”
- 02BAKAN ŞİMŞEK VE KAYA’DAN BATMAN TEŞKİLATINA EKONOMİ SUNUMU
- 03BELEDİYE, YOLDA OLAN VATANDAŞLARI MİSAFİR ETTİ
- 04BELEDİYE VEZNELERİ BAYRAMDA DA AÇIK OLACAK
- 05BELEDİYE BAYRAM TEMİZLİĞİNE ERKEN BAŞLADI
- 06CANALP: GÖNÜLLERE DOKUNMAYI İHMAL ETMEYELİM
- 0718 MART ÇANAKKALE ZAFERİ TÖRENLE KUTLANDI
- 08“300 BİN VATANDAŞIMIZI İFTAR SOFRALARINDA BULUŞTURDUK”
- 09YETİM ÇOCUKLARA ANLAMLI DESTEK
- 10KIZILAY RAMAZAN BOYUNCA 3 BİN AİLEYE ULAŞTI
- 11BAYRAM NAMAZI SAATİ BELLİ OLDU
- 12MEZARLIKLARA EK SEFER KARARI
- 13EVLİLİK KREDİSİ ALAN ÇİFTLERE EĞİTİM DESTEĞİ
- 14OTELDE UYUŞTURUCU TİCARETİNE DARBE
- 15PEKDEMİR BATMAN’DA GENÇLERLE İFTARDA BULUŞTU




Henüz Yorum yok