GÜNEŞ "NEFES KREDİ KAMPANYASI BAŞLADI"
GÜNEŞ "NEFES KREDİ KAMPANYASI BAŞLADI"
Batman Ticaret Borsası Başkanı Arif Güneş Nefes Kredisi ile ilgili yayınladığı açıklama da şu ifadeleri kullandı.
Üyelerimizin finansman sorunlarının giderilmesi için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde başlatılan Nefes Kredisi kampanyasını başlattık.
Bu kapsamda Denizbank, Kredi Garanti Fonu ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından yapılan anlaşma gereğince,2020 yılı boyunca faiz ve anapara ödemesiz, 2021 yılında 12 ay eşit taksitle geri ödemeli 100 bin TL varan tutarlarda kredi başvurularını başlattık.
Brüt faiz oranı yıllık %7,5 olan 100 bin TL Nefes Kredisinin başvurusunda bulunmayı talep eden üyelerimizin Borsamıza başvuruda bulunmaları gerekmektedir.
Denizbank çalışanlarının da bu süreçte esnaf ve tüccarımıza sağlamış olduğu kolaylıktan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.
İşletmelerimizin Nefes Kredisi’nden yararlanabilmeleri için Borsamızdan ‘Nefes Kredisi Başvurusu İçindir’ ibareli Faaliyet Belgesi almaları yeterlidir.
Başkan GÜNEŞ, açıklamasının devamında şunları söyledi.; “İçinde bulunduğumuz Covid-19 salgınına karşı her türlü tedbir alınırken yaşanan süreçte üyelerimizin finansman sorunlarının giderilmesine katkı sağlamak amacıyla Nefes Kredisi’ne destek veren TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür ediyorum. Ayrıca Nefes Kredisi’nden üyelerimizin faydalanması gerektiğini, kredinin düşük faizli ve ilk 6 ay ödemesiz olması işletmelerimizin rahatlaması açısından oldukça önemlidir”
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BA-MED’DEN 26 HAZİRAN’DA UYUŞTURUCUYA KARŞI FARKINDALIK ÇAĞRISI
- 02Dağ Keçisi Yolunu Mu Şaşırdı? Yaklaşık 50 Yıl Sonra Yeniden Görüldü
- 03MÜDÜR CİĞER, PİKTES ÖĞRETMENLERİYLE BULUŞTU
- 04VALİ CANALP’A ÖZEL GÜVENLİK HAFTASI ZİYARETİ
- 05TRAFİK KOMUTA VE KONTROL MERKEZİ HİZMETE AÇILDI
- 06PORTEKİZLİ BENNY, PETROLSPOR’A İMZA ATTI!
- 07BATMAN’DA ÖĞRENCİLER KARNELERİNİ ALDI, YAZ TATİLİ BAŞLADI
- 08KALDIRIMLARDA YENİLEME ÇALIŞMASI BAŞLADI
- 09MÜDÜR CİĞER, OKUL İNŞAATLARINI İNCELEDİ
- 10ESAT EKREMOĞLU, MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELI’Yİ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ
- 11Temizlik Ekipleri Sahada Çalışmalarına Devam Ediyor
- 12UYUŞTURUCU OPERASYONU
- 13Batman Çayı’nda mahsur kalan 5 kişi kurtarıldı
- 14Batman Çayı’na düşen vatandaş kurtarıldı
- 15EBRUYA GÖNÜL VERENLERİN ESERLERİ SANATSEVERLERLE BULUŞTU




Henüz Yorum yok