GELECEĞİN BİLİM ADAMLARI
Dijital teknolojiler yarışması geleceğin bilim insanlarını bekliyor
Batman Üniversitesinde Necat Nasıroğlu Proje Yarışmaları kapsamında “Dijital Teknolojiler” temalı proje yarışması ile katılımcıların projeleri hayata geçiriliyor.
21-25 Şubat 2022 tarihleri arasında değerlendirilmelerin yapılacağı yarışmada birinci proje 50 bin, ikinci proje 25 bin ve üçüncü olan proje ise 10 bin TL ile ödüllendirilecek. Teknoloji alanında proje fikri bulunan herkesin katılım sağlayabileceği yarışmaya başvurular 14 Ocak-18 Şubat 2022 tarihleri arasında Batman Üniversitesi kurumsal sayfası üzerinden yapılabilecek. 28 Şubat 2022 tarihinde fikir sahiplerine ödülleri verilirken aynı zamanda dereceye giren projeler, 25-28 Mayıs 2022 tarihleri arasında Ankara Bilim Üniversitesi tarafından düzenlenecek olan 4. Verimlilik ve Teknoloji Fuarında yer alabilecek.
Necat Nasıroğlu Dijital Teknolojiler Proje Yarışması kapsamında Yapay Zekâ ve İleri Makine Öğrenimi, Akıllı Uygulamalar, Nesnelerin İnterneti, Sanal Gerçeklik ve Artırılmış Gerçeklik, Dijital İkizlik, Blokzincir Uygulamaları, Konuşma Tanıma Sistemleri, Dijital Uygulama ve Servis Mimarisi, Dijital Teknoloji Platformları ve Uyarlanabilirlik Güvenlik Mimarisi gibi birçok alanda fikirler sunulabilecek ve bu sayede faydalı projelerin hayata geçirilmesi sağlanacak. Necat Nasıroğlu Proje Yarışmalarının hem Batman hem de Üniversite için önemini anlatan Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, teknoloji çağına uyum sağlayarak yeni fikirlerle teknolojik gelişmelere destek olmanın gerekliliğini vurguladı. Rektör Demir, proje yarışmaları ile geleceğin bilim insanlarını desteklemekten mutluluk duyacaklarını söyledi. Proje ile ilgili detaylı bilgiye https://batman.edu.tr/Birimler/yarisma adresinden ulaşılabilir.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 05Murat Çiçek ile röportaj:
- 06 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01400 DÖNÜMLÜK MEYVE FİDANLIĞI KURULACAK
- 02Batman’da 1005 Ağaçlık Yeşil Koridor
- 03KAYMAKAM ÖZTAŞ’A VEDA YEMEĞİ
- 04“ALTYAPI SORUNLARI GÖRMEZDEN GELİNİYOR”
- 0513 MADALYA İLE ZİRVEDE!
- 06BAĞIMLILIKLA MÜCADELEDE AİLE ODAKLI YENİ DÖNEM
- 07YAĞMUR SUYU SORUNUNA KALICI MÜDAHALE
- 08SAADET’TEN İL DİVAN TOPLANTISI
- 09MART AYI KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
- 10BÖLGE EKONOMİSİNE ORTAK AKIL
- 11FETÖ hükümlüsü firari yakalandı
- 12METRUK YAPILARIN YIKIMI SÜRÜYOR
- 13Nasıroğlu’ndan şampiyonluk mesajı; "O kupa Batman’a gelecek!"
- 14TEMA’DAN ÇEVRE EĞİTİMİ
- 15ECOSFER HEYETİNDEN VALİ CANALP’A SERA OTB ZİYARETİ




Henüz Yorum yok