
Liseli Öğrencilerden Suriyeli Ailelere Yardım
Öğrenciler, kampanya kapsamında kendi harçlıklarından Batman'a gelen Suriyeli ailelerin durumuna seyirci kalmadılar...
Batman’da lise öğrencileri kendi harçlıklarından biriktirdikleri para ile Suriyeli ailelere gıda yardımı yaptı.
Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Batman’a gelen Suriyeli ailelerin durumunu haberlerde okuyan İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, kendi aralarında kampanya başlattı. Öğrenciler, kampanya kapsamında kendi harçlıklarından biriktirdikleri para ile Suriyeli ailelere gıda paketleri hazırlayarak, paketleri Aydınkonak Mahallesinde TOKİ konutlarında oturan Suriyeli ailelere yardımları ulaştırdı.
Öğrencilerden Ecenur Karanfil, Suriyeli ailelerin durumunu yapılan haberlerden gördüklerini dile getirdi. Haberleri okuduktan sonra okuldaki arkadaşları ve öğretmenleri ile yardım kampanyası başlattıklarını anlatan Karanfil, “Kendi harçlıklarımızdan biriktirip Suriyeli ailelere yardım topladık. Aldığımız gıda paketlerini ailelere ulaştırdık. Bu konuda emeği geçen desteği bulunan bütün herkese teşekkür ederiz” dedi.
Öğrenci Eda Kapar ise, bütün arkadaşlarının bu konuda duyarlılık gösterdiğini ifade ederek, el birliği ile Suriyeli ailelere gıda desteği verdiklerini kaydetti. Suriyeli ailelerin yardımlara muhtaç olduğunu belirten Kapar, ellerinden gelen destekleri vermeye devam edeceklerini de sözlerine ekledi.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01RTÜK’ten Batman Rektörüne ziyaret…
- 02570 ARILI SEPET KOVANI DAĞITILDI
- 03SULAMA KANALLARINA SU VERİLDİ
- 04KURBANLIKLAR PAZARDA
- 05SAĞLIKLI YAŞAM YÜRÜYÜŞÜ YAPILDI
- 06“SASON ÇİLEĞİ, DÜNYA PAZARINDA YERİNİ ALACAK”
- 07Cansuyu Derneği Batman’da kurban çalışmalarına hazır
- 08ATIK PİL KAMPANYASI DEVAM EDİYOR
- 09MALABADİ’DE ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
- 10DİCLE ELEKTRİK ENERJİ ALTYAPISINI GELECEĞE TAŞIYOR
- 11BATMANLI GENÇLER ALS’YE UMUT OLDU, BATGEV SAHİP ÇIKTI
- 12KÖY OKULU TÜRKİYE FİNALİNE KALDI
- 13BAHÇEVAN OCAKBAŞI AÇILDI
- 14AYKOME’NİN ETKİLERİ GÖRÜLMEYE BAŞLANDI
- 15TEMİZ PARKLAR İÇİN EL ELE
Henüz Yorum yok