
Tatile Çıkacak Sürücüler Uyarıldı
Batmanlı Ustalar yaz tatiline çıkacak sürücülerin, araçlarına yaz bakımı yaptırmaları şarttır. Yaz aylarının da havaların sıcak olmasından dolayı, tatilin kabusa dönüşmemesi için, özellikle klima bakımlarını yapmadan yola çıkmamarını önerdiler.
Batman Küçük Sanayi Sitesi’nde oto elektrik ve klima bakım hizmeti sunan Murat Oto Elektrik İşletme Yetkilisi ve Ustası olan Murat Babür,araçların yazlık bakımlarının 6 ayda bir yapılmasının sağlık açısından önemli olduğunu söyledi.
Araçların yazlık bakımlarında yapılması gerekenlerin başında klima filtresi olduğuna dikkat çeken Murat Babür, “Hava sıcaklıkları her geçen gün artıyor.
Araçlardaki klimalarda bir süreden bu yana kullanılması elzem hale geldi. Bölgemiz çok sıcak olduğu için her yaz klima bakımı yaptırılması lazım.
En az 6 ayda bir polen filtrelerinin değiştirilmesi lazım. Çünkü bölgemiz kuru bir bölge ve fazla nem olmadığı için çok fazla tozlu bölge barındırıyor.
Bundan dolayı en az 6 ayda bir klima bakımı yapılması lazım ve bir de polen filtrelerinin değiştirilmesi gerekir.
Çocuklu aileler ve bebekli aileler için polen filtresi sıkıntı oluyor. Bunlar alerji yapabiliyor, bakteri yapabiliyor, astım yapabiliyor, hasta yapabiliyor.
En iyi ise özellikle polen filtrelerinin 6 ayda bir değiştirilmesi sağlımız açısından faydalı olacaktır” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01“Batman’da doğa için umut büyüyor”
- 02Türkiye’nin Gençlik Çalıştayı Hasankeyf’te Başladı
- 03DEVA'DAN İŞE ALIMLARDA ŞEFAFLIK VE AMATEM TALEBİ
- 04Başkan Çiftçi’den TEKSİAD’a Ziyaret
- 05“KAPI KULU DEĞİL, EMEKÇİYİZ”
- 06ENGELLİ ARAÇLARINA ÜCRETSİZ BAKIM
- 07ASKERLİK ŞUBESİ BAŞKANI ÜRKEMEZ’İ KABUL ETTİ
- 083 MAHALLENİN İÇME SUYU HATTI YENİLENDİ
- 09BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN UYUŞTURUCU OLAYINA TEPKİ
- 10YAZ KONSERLERİ PETROLKENT’TE DEVAM ETTİ
- 11SANAYİCİLERİN ARSA TALEPLERİ MASAYA YATIRILDI
- 12Petrolspor Futbol Takımı Elemeleri Coşkulu Geçti
- 133 YENİ KÖRÜKLÜ OTOBÜS HİZMETE BAŞLADI
- 14PERPIRA KÖPRÜSÜ MECLİS GÜNDEMİNDE
- 15KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
Henüz Yorum yok