
BAŞKAN ŞAHİN’DEN 1 MAYIS’TA İNŞAAT İŞÇİLERİNE ZİYARET
1 Mayıs nedeniyle inşaat işçilerini ziyaret eden HÜDA PAR İl Başkanı Davut Şahin, emekçilerin ağır vergi yükü altında ezildiğini belirterek, adil bir vergi sistemi ve faizsiz bir ekonomi çağrısı yaptı.
HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, beraberinde Merkez İlçe Başkanı Cihad Altun ve partili heyetle birlikte 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı nedeniyle inşaat alanlarını ziyaret ederek işçilerin çalışma koşullarını yerinde gözlemledi ve sorunlarını dinledi.
İnşaat işçileriyle birebir görüşmeler gerçekleştiren Şahin, emekçilerin ekonomik yükünün hafifletilmesi gerektiğini vurguladı.
Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Şahin, mevcut ekonomik sistemin işçileri ezdiğini ifade ederek “Güneşin altında inşaat ustalarımızın yanına geldik. Şartlarını ve çalışma ortamlarını yerinde gördük. HÜDA PAR olarak bizim söylediğimiz şu; ülkemiz bu faiz ekonomisinden kurtulmadıkça ekonomide iyileşme mümkün değil” dedi.
“VERGİ SİSTEMİ ADİL OLMALI”
Emekçilerin vergi yükü altında ezildiğini belirten Şahin, adil bir vergi sistemine geçilmesi gerektiğini dile getirdi.
Şahin “Emekçinin, çalışanın ter dökerek ekmeğini, çocuklarının rızkını kazanmaya çalışanların vergiden belli bir ölçüde muaf tutulması lazım. Çok kazanandan çok, az kazanandan az vergi alınmalıdır. Özellikle işçiler bu vergi yükünden kurtarılmalı” dedi.
“EĞİTİMDE FIRSAT EŞİTLİĞİ OLMALI”
Şahin, mevcut sistemin sosyal adaleti sağlamadığını belirterek şöyle konuştu “Bir işveren ile bir işçinin çocukları arasında eğitim açısından nasıl bir fırsat eşitliği olabilir ki? Ekonomik politikalarımızın emekçilerin lehine yeniden şekillenmesi şart” dedi.
“HÜDA PAR EMEKÇİNİN YANINDA”
Parti olarak emekçilerin haklarının takipçisi olacaklarını vurgulayan Davut Şahin “Bugün bu siyaseti emekçilerin adına yapıyoruz. Yazın sıcağında, kışın soğuğunda rızkını kazanmaya çalışan bu emekçilerin karşılığının hakkıyla verilmesi lazım. HÜDA PAR olarak biz emekçi kardeşlerimizin yanındayız. Haklarına kavuşuncaya kadar bu işin takipçisi olacağız” ifadelerini kullandı.

Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01“Batman’da doğa için umut büyüyor”
- 02Türkiye’nin Gençlik Çalıştayı Hasankeyf’te Başladı
- 03DEVA'DAN İŞE ALIMLARDA ŞEFAFLIK VE AMATEM TALEBİ
- 04Başkan Çiftçi’den TEKSİAD’a Ziyaret
- 05“KAPI KULU DEĞİL, EMEKÇİYİZ”
- 06ENGELLİ ARAÇLARINA ÜCRETSİZ BAKIM
- 07ASKERLİK ŞUBESİ BAŞKANI ÜRKEMEZ’İ KABUL ETTİ
- 083 MAHALLENİN İÇME SUYU HATTI YENİLENDİ
- 09BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN UYUŞTURUCU OLAYINA TEPKİ
- 10YAZ KONSERLERİ PETROLKENT’TE DEVAM ETTİ
- 11SANAYİCİLERİN ARSA TALEPLERİ MASAYA YATIRILDI
- 12Petrolspor Futbol Takımı Elemeleri Coşkulu Geçti
- 133 YENİ KÖRÜKLÜ OTOBÜS HİZMETE BAŞLADI
- 14PERPIRA KÖPRÜSÜ MECLİS GÜNDEMİNDE
- 15KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
Henüz Yorum yok