
BELEDİYE FAYDALI BİREYLER VE SPORCULAR YETİŞTİRECEK
BELEDİYEMİZ ÜLKESİNE FAYDALI BİREYLER VE SPORCULAR YETİŞTİRMEK ÜZERE KOLLARI SIVADI
Belediyemiz, 2020-2021 yılları arasında yapılması planlanan ve hedeflenen sportif faaliyetlerini açıkladı.
Belediyemiz Spor İşleri Müdürlüğü, bir çok branşta faaliyet göstermek için çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.
Altyapıdan başlayarak ülkesine faydalı bireyler ve sporcular yetiştirmeyi hedef alan Belediyemiz Spor İşleri Müdürlüğü, farklı mahallelerde bulunan 12 semt sahasıyla kenar semtlerde bulunan gençleri spora kazandırmak için kolları sıvadı. Özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği futbol sporunun yanı sıra su sporları, su topu, kano, kürek, yelken ve yüzme takımları kurarak farklı branşlarda turnuva düzenlemeyi hedefliyor.
Spor İşleri Müdürlüğü yetkilileri: “Uzak Doğu sporları olarak bilinen taekwondo, judo, wushu, muaythai, kick boks, karate sporları uzman eğiticiler tarafından çocuklarla buluşturulacak. Engelli yüzme, su topu, okçuluk, bilardo, dart, paten kay kay ve dart sporlarını mental anlamda rahatlatacak sporların yapılmasını sağlayacak” dedi.
Koronavirüs (Covid-19) pandemisi nedeniyle bir süre ertelenen sportif faaliyetlerde 7’den 70’e toplumun tüm kesimlerini kucaklayan Belediyemiz, bölgede yaşanan boğulma vakalarının önüne geçmek için ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ sloganı ile ücretsiz yüzme kursları açacak.
Yetkililer ayrıca, ilimizdeki bazı parklarda halkımızın sabah sporunu uzman antrenörler eşliğinde yapması için çalışmalara başladı.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01AYKOME’NİN ETKİLERİ GÖRÜLMEYE BAŞLANDI
- 02TEMİZ PARKLAR İÇİN EL ELE
- 03BATMAN HAVALİMANINDAN ÇEVRECİ HAMLE
- 04BOKSOR M.ALİ ORTAÇ, MİLLİ TAKIM KAMPINDA
- 05Gençlik piknikte; bahar şenliğine ilgi
- 06“19 MAYIS, DİRENİŞ RUHUNUN YENİDEN CANLANDIĞI TARİHTİR”
- 07GENEL TEMİZLİK EKİBİ ÇAMLICA’DAYDI
- 08HÜDA PAR GENÇLİĞİ BAHAR ETKİNLİKLERİNE YOĞUN İLGİ
- 09ARİF GÜNEŞ’E TOBB’DAN 20. YIL HİZMET ŞEREF PLAKETİ
- 10BATMAN’IN VİZYONU ANKARA’DA KONUŞULDU
- 11PROF. DURSUN’DAN FATİH VELİLERİNE KONFERANS
- 12ŞEYH HALİD ANMA PROGRAMINA YOĞUN İLGİ
- 13BATMAN’IN KENT KİMLİĞİNE IŞIK TUTAN ÖNEMLİ ÜÇLEME
- 14TEMA’DA ARI DÖNEMİ BAŞLADI
- 15ODUNCU, KÜRTÇE İÇİN MECLİS ARAŞTIRMASI İSTEDİ
Henüz Yorum yok