"Açık Kapı Projesi" Batman'da hizmete başladı
Hizmet vermeye başlayan proje bürosunu ziyaret eden Vali Deniz, yürütülecek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Milletin Kapısı olarak ifade edilen Açık Kapı Projesiyle vatandaşla en üst düzeyde iletişimin kurulması, taleplerinin etkin ve hızlı bir şekilde alınarak takip edilmesi ve sonuçlandırılmasının hedeflendiğini belirten Vali Deniz, Açık Kapı projesiyle vatandaşlarımızın sorun, istek ve taleplerinin en kısa zaman içerisinde maksimum çözüm bulunmasının hedeflendiğini ifade etti.
‘MİLLETİN KAPISI’
Valiliğin girişinde yapımı tamamlanan proje bürosunda 1 klinik psikolog, 2 sosyolog, 1 sosyal yardımlaşma ve inceleme görevlisi ile 1 V.H.K.İ personelinin vatandaşa hizmet verilmeye başlandığını belirten Vali Deniz, "Projede görevli uzman personel, vatandaşların şikâyet, istek ve talepleri doğrultusunda kendilerine danışmanlık yaparak. konunun içeriği ile ilgili kamu kurum yöneticileri ile gerekli koordinasyonu kurduktan sonra konunun en kısa süre içerisinde çözüme kavuşmasını sağlanması, kamu kurum yöneticileri de kendi kurumlarına yöneltilen talepleri ivedilikle cevaplanması hedeflenmektedir" diye konuştu.
VATANDAŞIN İSTEK VE TALEPLERİ ANINDA KARŞILANACAK
Konuya ilişkin bilgi veren proje çalışanları, Vatandaşların Valilik girişindeki proje bürosuna gelip uzman personel ile yüz yüze görüşebilir ya da http://acikkapi.icisleri.gov.tr/ adresinden başvuru ve başvuru takip işlemlerini gerçekleştirebilme imkânına sahip olacaklarını, ilgili birimlerden gelen cevaplar doğrultusunda sonucu değerlendirerek vatandaşa gerekli cevap yönlendirileceğini ifade ettiler.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 0151 KİLOLUK ESRAR YAKALANDI
- 02BATMAN'DA ROJAVA İÇİN YÜRÜYÜŞ
- 03ŞAMPİYON ŞOV YAPTI!
- 04BESLENME ÇANTAM PROJESİNİ HAYATA GEÇİRİLİYOR
- 05İL BAŞKANI ÇETİN “YOLUMUZ BİR, GÖNLÜMÜZ BİRDİR”
- 06SAHTE KOMİSERİN ALTIN DOLANDIRICILIĞINA TUTUKLAMA
- 07“MAZLUM COĞRAFYALARI GÖZETMEK, BİZLERE TARİHİN YÜKLEDİĞİ BİR VAZİFEDİR”
- 08“BİRLİK BOZULURSA HERKES KAYBEDER”
- 09BELEDİYE’DEN ATIK UYARISI
- 10UMUT KERVANI'NDAN 2025'TE 16 MİLYON TL'LİK YARDIM
- 11SAĞLIK UÇUŞLARINDA KRİTİK ÜS: BATMAN HAVALİMANI
- 12Batman’da Özel Eğitim Merkezlerinden %27 Zam Tepkisi
- 13KAPANAN KÖY YOLLARI AÇILIYOR
- 14TEMA’nın kurucuları Batman’da anıldı
- 15ARANAN HÜKÜMLÜ GERCÜŞ’TE YAKALANDI




Henüz Yorum yok