
DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ ETKİNLİĞİ
Bir Kalp Bin Umut’tan ve Tanı rehabilitasyon merkezindenAnlamlı 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Etkinliği
3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında, Bir Kalp Bin Umut Derneği, Tanı Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi ile iş birliği yaparak özel gereksinimli çocuklarımız için unutulmaz bir gün düzenledi. Çocuklar, çizgi film karakterlerinin kostümlerini giyerek müzik eşliğinde doyasıya eğlendi. Etkinlik boyunca yüz boyama etkinlikleri gerçekleştirildi, çocuklara çeşitli hediyeler verildi ve büyük bir yaş pasta kesimi yapıldı.
Dernek gönüllülerinden Zühre Bozkurt, etkinlik sırasında yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: “Bizler, Bir Kalp Bin Umut Derneği olarak çalışmalarımızı sadece bir günle sınırlı tutmuyoruz. Özel gereksinimli çocuklarımızı yıl boyunca düzenlediğimiz programlarla desteklemeye ve onların yüreklerine dokunmaya devam ediyoruz.”
Bir diğer dernek gönüllüsü Ruken Aslan ise, gönüllülüğün önemine dikkat çekerek, “Yaptığımız çalışmalar tamamen gönüllülük esasıyla yürütülüyor. Ekip olarak çok anlamlı ve güzel işlere imza atıyoruz. Bugünkü etkinlikte Tanı Rehabilitasyon merkezine ve emeği geçen herkese gönülden teşekkür ederim,” dedi.
Bir Kalp Bin Umut Derneği, özel gereksinimli bireylerin hayatına dokunmaya ve onların sosyal yaşamda daha aktif olmalarını sağlamaya yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Düzenlenen bu özel gün, çocukların yüzlerinde kocaman bir tebessüm bırakırken, toplumsal farkındalığın artırılmasına da büyük katkı sundu.
.jpeg)
.jpeg)
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’da Kavurucu Sıcaklara Karşı Soğuk Limonata ve Su Dağıtımı
- 02KÖYLERDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
- 03HAK-İŞ, 830 BİNİ AŞKIN ÜYESİYLE BÜYÜYOR
- 04Batman Kuyumculuk’tan yeni yatırım
- 05ŞERZAN KURT ANISINA 15. ÖYKÜ ÖDÜLÜ DÜZENLENİYOR
- 06YEŞİL ALANLAR KAPSAMLI BAKIMDAN GEÇİRİLDİ
- 07YENİDEN REFAH'TA GENÇLİK BAYRAĞI BEYAZ’A EMANET
- 08AK PARTİ BATMAN’DA GENİŞ KATILIMLI TOPLANTI
- 09RECEBANLILAR DERNEĞİ'NDEN SICAK MESAJ
- 10ÇİFTÇİ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
- 11İHD, 695.eylemini yaptı
- 12Batman’da yola dökülen madeni yağ ulaşımı aksattı
- 13Gercüş’te Orman Yangınına Müdahale Ediliyor
- 14BATMAN’DA FELÇ RİSKİ OLAN HASTA FİZİK TEDAVİYE ULAŞAMIYOR
- 15ODUNCU:BU SESSİZLİK KABUL EDİLEMEZ
Henüz Yorum yok