DEVA'DAN HASANKEYF'E FAKÜLTE GİRİŞİMİ
TURİZM FAKÜLTESİ İÇİN 5 BİN İMZA!
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci ve Hasankeyf İlçe Başkanı Mehmet Emin Bulut, Batman'a kurulacak olan turizm fakültesinin Hasankeyf ilçesine yapılması için imza kampanyası başlattı.
YÖK tarafından Batman'a kurulması kararlaştırılan turizm fakültesinin Hasankeyf ilçesine kurulması gerektiğini belirten DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, "Turizm açısından ülkenin en iyi noktalarından biri olacakken bir baraj uğruna heba edilen ilçemizde yaraları sarmak için ilimize kurulması planlanan turizm fakültesinin Hasankeyf'e kurulması büyük bir elzemdir. İlçedeki vatandaşlarımızın da bu yönde ciddi bir talebi bulunuyor. Antik kentimizde turizmi geliştirmek amacıyla her türlü yeni çalışmaya ihtiyaç olduğu çok açık. Özellikle ilçemizde eğitim ve istihdam açısından çok ciddi sorunlar yaşanıyor. Bu fakülte ile birlikte bu konudaki sorunları bir nebze olsun aşabilme fırsatımız var." ifadelerini kullandı.
.jpg)
EMİN BULUT
“KISA SÜREDE 5 BİN İMZAYA ULAŞTIK”
DEVA Partisi Hasankeyf İlçe Başkanı Mehmet Emin Bulut, YÖK tarafından Batman'a kurulması için onaylanan Turizm Fakültesinin Antik Kent Hasankeyf’e yapılması için imza kampanyası başlattıklarını belirterek, "YÖK tarafından Batman Üniversitesi'ne kazandırılan turizm fakültesinin Hasankeyf ilçemize kurulması için bir imza kampanyası başlattık. Özellikle ilçemizin ekonomisine ciddi katkı sağlayacak olan bu fakülte için altyapı konusunda da ilçemizin eksiklikleri büyük oranda giderilmiş durumda. Çok kısa bir süre olmasına rağmen ilgili kampanyamızda 5 bin imzaya ulaştık. Vatandaşlarımızın talebini içeren imzalarımızı YÖK ve Batman Üniversitesi Rektörlüğüne teslim edeceğiz." dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ŞAMPİYON ŞOV YAPTI!
- 02BESLENME ÇANTAM PROJESİNİ HAYATA GEÇİRİLİYOR
- 03İL BAŞKANI ÇETİN “YOLUMUZ BİR, GÖNLÜMÜZ BİRDİR”
- 04SAHTE KOMİSERİN ALTIN DOLANDIRICILIĞINA TUTUKLAMA
- 05“MAZLUM COĞRAFYALARI GÖZETMEK, BİZLERE TARİHİN YÜKLEDİĞİ BİR VAZİFEDİR”
- 06“BİRLİK BOZULURSA HERKES KAYBEDER”
- 07BELEDİYE’DEN ATIK UYARISI
- 08UMUT KERVANI'NDAN 2025'TE 16 MİLYON TL'LİK YARDIM
- 09SAĞLIK UÇUŞLARINDA KRİTİK ÜS: BATMAN HAVALİMANI
- 10Batman’da Özel Eğitim Merkezlerinden %27 Zam Tepkisi
- 11KAPANAN KÖY YOLLARI AÇILIYOR
- 12TEMA’nın kurucuları Batman’da anıldı
- 13ARANAN HÜKÜMLÜ GERCÜŞ’TE YAKALANDI
- 14Başkan Kaplan’dan SGK İl Müdürü Naif Gümüş’e Ziyaret
- 15ROJAVA İÇİN ULUSLARARASI TOPLUMA ÇAĞRI




Henüz Yorum yok