Sokak sokak oğlunu arıyor
Batmanlı anne, 9 gün önce evden çıkan ve henüz kendisinden haber alınamayan 16 yaşındaki oğlunu bulabilmek için sokak sokak dolaşıyor. Gözü yaşlı anne, yolunu gözlediği oğlunun bir an önce bulunmasını istiyor.
Batman’da 9 gün önce evden çıkan 16 yaşındaki Osman Işık, bir daha eve dönmedi. Çocuklarından hiçbir haber alamayan aile durumu polise bildirdi. Polis, Işık’ın bulunması için çok yönlü çalışma başlatırken, anne Hülya Işık da 9 gündür sokak sokak gezerek oğlunu arıyor. Fotoğraflarını yolda gördüğü herkese gösteren çaresiz anne, oğlunun bir an önce bulunmasını istiyor.
.jpg)
“Bulana kadar aramaya devam edeceğim”
Anne Işık, arayıp bakmadığı yerin kalmadığını belirterek, “Arkadaşlarına sordum, soruşturdum bilgi alamadım. Ondan haber alamıyorum. Karakola da gittim ve kayıp ilanı verdim. Can güvenliğinden endişe ediyorum. Nerede olduğunu bilmiyorum. Gören ya da bilen varsa Allah rızası için bana ya da karakola bildirsinler. Düşünüyorum onu, merak ediyorum. Sorup soruşturup onu arıyorum. Çevresine ve arkadaşlarına güvenmiyorum. Oğlumu kullandıklarından da şüpheleniyorum. 9 yaşındaki kızımla birlikte sabahtan akşama kadar oğlumu arıyoruz. Korkuyorum, sağ mıdır, ölü müdür haberim yok. Ana yüreğidir. Allah rızası için oğlumu gören duyan varsa beni arasınlar ya da karakola haber versinler. Bütün Batman’ı gezdim dolaştım oğlumu göremedim ve gören bilen yok. Oğlumu bulana kadar arayacağım” dedi.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 05 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP’A ‘ORMAN HAFTASI’ ZİYARETİ
- 02İKİ PROTOKOL İMZALANDI
- 03PETROL CİTY, RAMAZAN’DA 1 MİLYON ZİYARETÇİYİ AĞIRLADI
- 04BATMAN’DA YAĞMUR ALTINDA NEWROZ COŞKUSU
- 05AŞİRET DERNEKLERİNE BAYRAM ZİYARETİ
- 06KAN BAĞIŞI BİNLERCE HASTAYA UMUT OLDU
- 07BAYRAMIN GÖRÜNMEYEN YÜKÜ: 3 GÜNDE 1450 TON ÇÖP TOPLANDI
- 08Batman’da Trafik Kontrol Merkezi Kuruldu
- 09EKREM TÜZÜN ÖNDERLİĞİNDE BAYRAM ZİYARETLERİ
- 10BAYRAMDA ANLAMLI ZİYARETLER
- 11HEYELAN SONRASI YOLLAR HIZLA AÇILIYOR
- 12“SU KRİZİ KAPIDA, ACİL ÖNLEM ŞART”
- 13“BAYRAMLAR, BARIŞ VE KARDEŞLİĞİN EN GÜÇLÜ SEMBOLÜDÜR”
- 14BAKAN ŞİMŞEK VE KAYA’DAN BATMAN TEŞKİLATINA EKONOMİ SUNUMU
- 15BELEDİYE, YOLDA OLAN VATANDAŞLARI MİSAFİR ETTİ




Henüz Yorum yok